2022/06/06

"Összetartozás napja / Trianon"

 Ez a nemzethy propagandista ganyészájú bayer nertárs aszondja..."... ahhoz, hogy erősebbek legyünk mindenképp kellett politikai akart és még inkább ennek a nemzetnek az összetartozás érzése és tudata. Történjék bármi, mi összetartozunk"

Én pedig azt mondom ennek a ganyészájúnak meg a gazdájának a hűbéres társainak!... bayer nertárs keresse fel pszichiáterét de sürgősen! Ez a nemzet még soha nem volt ennyire megosztott és gyűlölködő mint a tróger orbán banda uralkodása óta és ezt épp a ganyészájú bayer nertárs IS szította bőséggel. Mára már azt is elérte ez a tróger banda, hogy nem csak az itthoni magyar gyűlöli a magyart, hanem a határon túli magyar a magyart és viszont. Pedig... SOHA eddig még a szocializmusban sem gyűlölködtünk egymással a határon túliakkal, sőt!... Na orbán banda ezt is elérte. ...és ezek mernek pofázni összetartozásról!? .... Tróger banda!

Csak röviden. ... Nekem baloldaliként is fáj Trianon igazságtalansága, de tudom mi vezetett oda. Fáj, de nem fogok egy életen át siránkozni, búsulni miatta, nagy Magyarország térképet sem tetováltatok magamra. Balfaszok voltak az őseink és ezt hagyták ránk. ....ennyi. "Összetartozás"? ... Csak egy kérdés.... A külhoni testvéreink a bajban is "összetartoznak" velünk, vagy csak akkor amikor az orbán banda mocskos hatalmi érdekei miatt az általa hozzájuk talicskázott pénzünket zsebre teszik és szavaznak ellenünk?
Ennyi! ...mondaná az orbán párt "éleseszűje" dajcs tompika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!