2021/11/02

"Ez a nő demokrata. Orbán nem. Ez a nő hisz a jogrendben. Orbán nem....."

 

Nézem, olvasom az ellenzéki tábor kommentjeit itt ott mindenhol meg majd minden előválasztással kapcsolatos bejegyzés alatt. Tényleg ennyire nem értik tömegek a játékot? Tegnap jött egy paraszt és az én kurvaanyámozás közepette válogatott jelzőkkel tűzdelt teli csak mert azt mertem mondani/írni, ha kell még Dobrev-re is leszavazok. Olvasom, hogy sokan már el sem akarnak majd menni szavazni mert Gyurcsány meg Dobrev. Mert aztán rá tuti nem.
A fanyalgóknak üzennék tisztelettel.
Pubik! Valamit kurvagyorsan el kell dönteni. Orbán és fasiszta rendszere, vagy a demokratikus Európa jogállam és minden ehhez kapcsolódó csatolmány. Szart kenni már csak a budin lehet. Itt ez a műsor elment a hajóval.
Egy szögesdróttal körülvett táborban élünk, és ti arról beszéltek, hogy aki eljön szétvágni a kerítést, az lehetőleg Fiskars eszközöket használjon, ne esős napon jöjjön, legyen kiskosztümben, és közben Máté Péter szóljon, miközben megment minket. Nem hiszem, hogy ilyen helyzetben vagyunk, hogy ennyi feltételetek legyen. Ez a nő demokrata. Orbán nem. Ez a nő hisz a jogrendben. Orbán nem. Ez a nő nem akar diktatúrát. Orbán igen. Ez a nő nem szegregálja a cigányokat, a melegeket, a nem keresztényeket, nem gyűlölködő szélsőséges teljhatalomban utazó habzó szájú állat. Orbán igen. Ez a nő egy európai gondolkodású politikus. Orbán nem az. Ez a nő nem akarja a fiát, apját, sógorát egyesével dollármilliárdossá tenni. Orbán már megtette. Meséljetek, pontosan mi a kifogásotok még ennek ellenére is?
Mert nekem kurvára mindegy már, hogy ki nyer majd ennek a szánalomnak a végén. Azért mindegy mert a játék nem ezen fog eldőlni, ha nem a 106 egyéni körzetekben. Kurvára teljesen mindegy hogy aztán ki fogja vezetni ezt az összefogásos tábort hiszen Orbán ötlete szerint ugye, mert ez a választási törvény, az ellenzék minden szereplőjének nézetektől, hitektől, meg kerti traktoroktól függetlenül egy szekeret kell majd tolni. Egyet bazdmeg. Nem Dobrev szekér lesz vagy MZP vagy Karácsony. Ellenzéki szekér lesz, amin mindenki fent fog csücsülni aki nem akarja tovább Orbán fasiszta rendszerét élni és nézni. MINDENKI!!!
Nagyon unom már a kifogások olvasgatását, a finnyás orrokat mert ez vagy az büdös, a szűzlányokat játszókat miközben meg kurválkodnak a kuplerájban. Nem bonyolult tehát a helyzet. Ha Dobrev marad állva akkor mindenkinek kutya kötelessége leszavazni rá, mert ha nem akkor egy fasiszta fideszes.
Mert nem a Klárika miatt nincs váltás, hanem mert e mögé a szar mögé bújva nem mentek majd el szavazni, és ráfogjátok a Fletóra, mert így könnyebb nektek az önigazolás. Fletónak ott kellett volna hagyni a politikát, TUDJUK, de ha már nem tette, nem az a felelős választói magatartás, hogy akkor inkább legyen fasizmus. Meg Polt Péter. Ti meg ezt nem értitek. Ha már jogrend sincs, akkor itt 6 millió embernek kellene Klára mögött állni. Nyafogás meg mutogatás nélkül. Aki ezt nem látja, nem tudom mit néz. Emiatt a vállvonogatás miatt állunk 3 kétharmad után egy negyedik előtt. Mert még most is a vállát vonogatja mindegyik. Hogy a Klára ugyanaz, mint az Orbán. Nem ugyanaz. Nagyon nem. De könnyebb másra kenni a szart, tudom. Ezer éves magyar siker sztori ez a mindig mindent másra kenni, mert mi ártatlan magyarok soha semmiről nem tehetünk ugye. Biztos így van. Itt mindenért a szomszéd meg a sarki fűszeres a hibás csak mi büszke és erős nagy nemzethy magyarok nem. Lófütyit mama.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!