2021/11/17

Tudoooom! rasszista leszek...

 ...de vállalom az alábbiakat így is, mert én tapasztalatból beszélek, úgy hogy voltak roma beosztottaim és sikereket értem el velük... nem akármilyent.

Az OPRE ROMA – CIGÁNY DEMOKRATA NÉPPÁRT és a
ROMA SZOCIÁLDEMOKRATA PÁRT vezetői nyíltlevelet írtak Márki-Zay Péterhez az ellenzék miniszterelnök jelöltjéhez amelyben támogatásukat ajánlották föl, cserébe pár dolgot...kérnek?... követelnek?... Többek közt az általam is idézetteket.
Ez most vicc?
az idézett követelésük...
"Az első és legfontosabb a kvóta bevezetése a törvényhozói, végrehajtói és bírói hatalmi ágakban, továbbá az ügyészség, rendőrség struktúrájában a legmagasabb szinten is. Szükségesnek tartjuk a cigány származású emberek létszámarányos jelenlétét a közigazgatásban, sajtóban, a kulturális és tudományos élet széles körében, továbbá az állami cégek felső és középvezetői szintjein is. Szorgalmazzuk, hogy az állami közbeszerzések létszámarányos részét roma vállalkozók nyerjék meg."
...és az én válaszom.-
..... aztán van e lesz e?...ha lesz, mikorra?... ennyi Roma jogász, orvos, mérnök, közgazdász, tudós, tanár.....? .... még 100 év múlva sem. A szocializmusban kötelező volt dolgozni, tanulni, tanulhattak is ...volna a romák is ha akartak volna. ...és!? ... Milliárdokat öltek bele eddig is a kormányok a romák felzárkóztatásába és van látszatja? ...NINCS!... legfeljebb pár ROMA "VEZETŐ" jóóól megszedte magát... aaa sajátjaikat meglopva, meg a Magyar adófizetőt. Tudják... segíteni CSAK annak lehet aki akarja és fogadja azt a segítséget, aki haladni is akar. Na meg ugye... valamit valamiért! ...elsősorban a romáknak kellene tenniük azzal, hogy megőrizve kultúrájukat, identitásukat, beilleszkednek a társadalomba. Dédmamám szokta volt mondani... " A szegénység nem egyenlő az igénytelenséggel." ... a magyar emberek is voltak nagyon szegények, az én nagyszüleim is és mégis tudtak viselkedni, tisztán rendben tartották a portájukat, önmagukat.... Valahol itt kellene előbb kezdeniük, aztán követelőzni. Megjegyzem... voltak roma beosztottaim, főnököm, kollégáim, ismerőseim... most is van roma ismerősöm és dolgos becsületes emberek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!