2021/05/31

"Európa DNS-éhez a bátor utcai harcoshoz"

 Szóltam pár kedvest "Európa DNS-éhez a bátor utcai harcoshoz"

Ejjnye orbán nertárs! Kend mint volt "Soros ügynök" a "bátor utcai harcos" ennyire fél Gyurcsánytól?   Talán ha lenne bátorsága kendnek kiállni vele újra egy nyílt vitára.. Ahhoz ugye gyáva az "Európa DNS-e az utcai harcos".   Senkivel nem mer kiállni! Ahhoz túl gyáva. Csak a hűbéresei a talpnyalói meg a TEK-es hadsereg által körülvéve "bátor".
Kend mint "bérből, fizetésből élő"?   Ahhaaa a miénkből és túl jól! ... Ki is urizál?.. ja hogy kend költözött a várba? ...kendet kíséri mindíg egy hadsereg a MI pénzünkből? ... na meg a hűbéresi? .. "nem kormánygép" luxus repülgetések? ... Milliárdok urizálásra aaa házmester kövér lászló elvnertárs is ugyi.
"Ruszkik haza!".. ahhaaaa... ki is a volt Szovjet KGB-s Putyin bábja? ... "Elvtársak konyec!"? .. ki is koszorúzott a kínai elvtársainál kommunista emlékművet orbán elvnertárs? ... Kereszténységet védik? ... és akkor a kínai elvtársaikkal szemben is!? ... A muszlim baltás gyilkost ki engedte szabadon? ... akik aztán keresztényeket gyilkoltak...nak? ...
Ki költ milliárdokat KÖZPÉNZBŐL ócska hazug pártpropagandára? Ki költ százmilliárdokat a saját hobbijára KÖZPÉNZBŐL ? orbán nertárs!
Kend és több társa voltak akik Soros György pénzén tanultak!...kend építette föl a pártját Soros pénzén. A kend hűbéresei közt van sok régi "elvtárs". Azk a III/III-as akták? ...miért nem kutathatóak szabadon még mindig? Az "Olaj akták"? ...miért titkosíttatta 80 évre? Miből lett milliárdos a famíliája? ... a haverja mészáros lőrinc? ... és a többi hűbérese?
Milyen jogon ül és szavaz még mindig ott a parlamentben az a boldog istván akit korrupcióval vádolnak? ... és miért a simonka györgy akit milliárdos csalással vádolnak?
Ejj orbán nertárs! ... van a bűnlajstromán kendnek is a hűbéreseinek is túl sok. ...azzal foglalkozzon inkább!
Aztán tessen mondani! úgy 15 éve kend azt mondta... "annak a kormánynak amelyik kormányzása alatt az Euró 300.- fölé emelkedik, le kell mondania, mert nem tud kormányozni"... Akkor 265.- volt egy Euró... most mennyi is? ... Ne gondolkokodjon... 365.- már több mint egy éve. ...és 2012 óta jóval 300.- fölött van! .. akkor hogyan is? A bolti árak 2010-hez képest a DUPLÁJÁRA nőttek! Az üzemanyagok már évek óta 400.- fölött.
...és kend tud kormányozni? .. ne má! Jaaa... még 2010-ben "plebejjus" kormányzást ígért... 2010 előtt nem érte el a 100 főt a miniszterek és államtitkárok, helyettes államtitkárok száma... Ma több mint 200-an vannak...de ha a mindenféle kormány meg miniszteri biztosokat, megbízottakat is beleszámoljuk, akkor közelít a 400 - hoz. de minek? ... Jaaa hogy kell a "hűséges" hűbéreseknek a zsíros állás... Na meg az ilyen olyan "kormány" meg járási hivatalok is? ... akkor minek tartjuk el még az önkormányzatokat is a sok semmit érő képviselővel, hivatalnokkal? ... tisztelet a túl kevés kivételnek.
Na bötűzgesse orbán nertárs!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!