2021/05/30

hollik nertárs már megint hazudott!

 A mellékelt képet jelentette meg és rajta a hazugságai.

Én pedig válaszoltam neki.
"hollik nertárs! Kend má megint hazudik!
-13.- havi bér soha nem volt! A 13.- havi nyugdíjat a "baloldali" kormány adta! ..igaz, ők is vették el egy Gazdasági világválság miatt. Kendtek 11 éve hazudják, hogy "dübörög a magyar gazdaság" , de még 11 év után is CSAK 4 év alatt képesek részletekben adni a 13.- havi nyugdíjat.
- A "baloldali " kormány semmivel sem adósította el jobban az országot mint kendtek!.. Sőt!.. a baloldali kormány a kedvezményes IMF hitelt vette fel és a Gazdasági Világválság miatti stabilizációra. Ennek köszönhetően mi egész jól megúsztuk a válságot. A kend gazdája döngette a mellét annak az IMF hitelnek a visszafizetésével.. Miből is? .. a Magán nyugdíjpénztári tagoktól elrabolt ( selmeczi naccsasszon nyugdíjmegőrzési biztos ) 3000 MILLIÁRDból... ők ezt a pénzt azóta SEM kapták vissza.. azaz kendtek MAGÁNSZEMÉLYEK MAGÁN MEGTAKARÍTÁSÁT rabolták el. Aztán? ... aztán Orosz meg Kínai kommunista elvtársaiktól vettek föl qrva drága PIACI hiteleket amit majd az unokáink is fizetnek.
-A deviza hitelezés lehetőségét az első orbán kormány engedélyezte! A deviza hiteleseket kendtek üldözték csapdába. 2010 előtt az Euró 265.- volt. Kend gazdája átvette a hatalmat , rá egy évre a matolcsi meg a kósa a rogán nertársai megszólalását követően az Euró felugrott 300.- fölé... azóta már 365.- / 1 Euró. Na ez a forint romlás döntötte be a devizahiteleket.
-A baloldali kormány KÓRHÁZAKAT ÚJÍTOTT FÖL ....és kendtek? stadionokat építettek, külhoni talpnyalóik zsebét tömték... külföldi.. román, szlovák, szerb gazdákat, családokat támogattak a MI pénzünkből. 5000 kórházi dolgozó hagyta el az egészségügyet CSAK az utóbbi egy évben. .. a kórházak adóssága az egekben és kendteknek van a pofáján bőr a beszállítókkal egyezkedni arról, ők engedjenek el a nekik JÁRÓ pénzből... bezzeg száz milliárdok jutnak stadionokra, külhoni talpnyalóikra, külföldi templomokra, orbán hűbéresek gazdagodására... semmitérő tömjén zsolt féle ócska vadászati kiállításra... 18 000 fölösleges ócska kínai lélegeztetőgépre dupla áron... amik azóta is raktárban állnak.
-Az oktatást kendtek rombolták le már eleve azzal, hogy létrehozták a klikk nevű semmit érő pénznyelő gittegyletet. ...na meg emberileg IS alkalmatlan hűbéresre bízták.
hollik nertárs! Hiába hazudoznak kendtek! ... nem mindenki egybites mosható agyú ebben az országban!... nem mindenki vehető meg egy kiló krumplival!...és eljön ám az idő amikor minden mocskukért felelni kell!... neeeem tart örökké a kend gazdája hatalma... neeem tart örökké az orbánista ócska hűbéres talpnyaló világ... egyszer felelni kell! "



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!