2021/05/30

aradszky lászló Érd volt polgármestere

 aradszky lászló nertárs minkét profilomnál letiltott.

😃 ... aradszky nertárs sem nem szereti ha a képébe mondják az igazságot, épp úgy ahogy a többi hűbéres nertársa, így itt üzenem neki.
dr aradszky lászló Érd volt polgármestere - fidesz országgyűlési képviselője
osztotta meg a fidesz 5. számú tagkönyv tulajdonosa orbán viktor leghűbb és legmocskosabb szájú propagandistája által mondottat..
Azt böfögte fel az etetőjén bayer zsolt nertárs, hogy... "Gyurcsány úr! Azt ön sem gondolhatja komolyan, hogy hárommillió ember nézné ölbetett kézzel, hogy önök elkezdenék beváltani a fenyegetéseiket! Vegyenek vissza, mert a harag nekünk is rossz tanácsadó!"
Nos üzenem aradszky lászló nertársnak meg bayer zsolt nertársnak is!...
-Ugye nem gondolják komolyan a nertársak, hogy hárommillió ember nézné tétlenül, hogy a bűnözők a nerbárók a korruptok a milliárdokat elsíbolók a KÖZPÉNZBŐL dőzsölők, urizálók megússzák? ...hogy a jócskán túlárazott és így nekünk az EU adófizetőinek túl sokba kerülő beruházások haszonélvezői megússzák? ... Hogy a 11 év minden mocska amit orbán banda, a hűbéresei a talpnyalói elkövettek ez ellen a nép ellen az büntetlenül maradhat?...
Jobb ha tőlem tudja aradszky meg bayer nertárs is, meg a gazdájuk orbán viktor is!... mihelys nyilvánosságra kerülnek a kendtek által elkövetett bűnök a sok milliárd elsíbolása az urizálások a sok mocsok... a kendtek agymosott híveinek nagyobb része azonnal kussolni fog és azt is lefogják tagadni, hogy valaha is közük volt kendtekhez... aaa krumpliért meg közmunkáért szavazóik pedig... 😃 ... na őket qrvára nem fogja érdekelni hogy kendtekkel mi lesz. Sőt!...azt is elárulom kendteknek... a talpnyalók a hűbéresek nagyrésze is el fog pártolni kendtek mellől, na meg a gazdájuk mellől.. Tudják?...mint patkányok a süllyedő hajóról. Hűbéreseknél a "hűség" csak addig tart amíg van "hűbér".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!