2019/04/16

NEM AKAROK! AKAROK!

NEM AKAROK! AKAROK!
Nem akarok sem keresztény, sem muszlim, sem buddhista, sem semmiféle vallásos magyar hazában élni! Nem akarok sem kommunista sem szocialista sem liberális sem jobboldali magyar hazában élni! Nem akarok semmiféle vallási vagy politikai ideológiai bizbasszal jelzővel "bélyegzett" magyar hazában élni!
Az EMBEREK Magyar Köztársaságában akarok élni! Olyan köztársaságban ahol mindenki szabadon tartozhat bármelyik nemzethez, nemzetiséghez, lehet anyanyelve bármelyik nyelv, lehet bármilyen a bőre színe, hihet bármelyik vallás bármelyik istenében, magáénak vallhatja bármelyik politikai ideológiát szabadon! Olyan Magyar köztársaságban akarok élni ahol a politikus a közalkalmazott a szolgáltató van a népért a népét szolgálja és nem fordítva, ahol a vallás a politikai ideológiai hovatartozás magánügy! Olyan Magyar Köztársaságban akarok élni ahol az EMBER megítélésének szempontja az Emberség a tehetség az emberi alkalmasság és NEM a vallás a politikai hovatartozás az anyanyelv a bőrszín!
Olyan Magyar Köztársaságban akarok élni, ahová jöhet bárki emberfia aki elfogadja, tiszteletben tartja azt a kultúrát, közeget, nyelvet, törvényeket amit mi itt a földnek e kis darabkáján évszázadok alatt létrehoztunk, tisztelettel fogadjuk ha tisztelettel jön és mi is elfogadjuk tiszteletben tartjuk az övét. Olyan Magyar Köztársaságban akarok élni ahol senki nem erőltetheti, nem kényszerítheti rá semmi módon másokra a saját hitét vallását istenét kultúráját politikai ideológiáját, senki nem tartja magát felsőbbrendűnek másoknál csak azért mert ő magyar keresztény zsidó muszlim baloldali jobboldali fehér fekete barna bőrű kék szemű barna szemű. Olyan Magyar Köztársaságban akarok élni ahol egyetlen gyereknek idősnek senkinek nem kell éhezni, ahol jut étel mindenkinek, tető a feje fölé, meleg az otthonába, ahol a gazdagság nem dölyfösködést, hanem kötelezettséget jelent.
Olyan Magyar Köztársaságban akarok élni ahol az állam legfontosabb alapelve a "társadalmi szolidaritás" és az "élni és élni hagyni" elvek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!