2019/04/29

Magyarország Kínának eladva.

"Erzsikém alszik, kihasználva az alkalmat, elmesélnék nektek valamit.
Orbán Viktor a sajáthasználatú nemkormánygépen elment a minap Kínába, hogy letárgyalja a saját bizniszét, a Belgrád-Budapest vasútvonalat, ami csak a kínaiaknak meg Pénztáros Lőrincnek jó, az országnak kvázi öngyilkosság.
Nézzük, miért?
160 km a síkvidéken vezető vasút hossza, a költsége 750 milliárd forint.
Tehát egy méter vasút 4 687 500 forint.
Az új építésű házak építési költsége négyzetméterenként kb 250 000 ft.
Tehát ugyanannyiba kerülne négyemeletes házakkal végig építeni ezt a szakaszt, mint amennyiből építünk egy sínpárt.
És aki még Bangóné patkányozásával van elfoglalva, az kérem szépen fáradjon a tükör elé, vegyen fel egy gyapjas parókát, és bégessen párat.
A Belgrád-Budapest vasútvonalra a zsetont a kínaiak adják. Ez akkora teher lesz az országnak, hogy még az unokáitok is nyögni fogják. A kínaiak pedig így szereznek befolyást az országban.
Így gyarmatosítják Afrikát is.
Jártam Bissau-Guineában, ami a világ egyik legszegényebb országa, és a politikai elit még egy picit a magyarnál is korruptabb. Ott még a parlamentet is a kínaiak építették. A kínai követség a legnagyobb épületkomplexum a fővárosban, ahol egy db kórházban egy db holland önkéntes orvos dolgozott nulla gyógyszerrel. Halni vitték oda a gyerekeket a helyi asszonyok. Az esős évszak beköszöntével ugyanis a gyerekek jó része kolerában meghal, mert nincs csatornázás. Nincsenek iskolák, nincs semmi. Pedig Afrika a paradicsom lehetne, csak mész az utcán, és leszeded a mangót, a kesudiót, és még dolgoznod sem kell, hogy ne halj éhen. A kínaiak azonban sáskaként rabolják le az ország természeti erőforrásait.
És ez csak egy ország Afrikában. Ugyanez a helyzet Kenyában is, erről nemrég írt a hvg.
Kína úgy gyarmatosít, hogy szar hitelekkel és a korrupt politikai elittel gyakorlatilag a gazdasági csicskásaivá tesz országokat. Eddig ezt csinálta Afrikában, Ázsiában, most Magyarország a soros.
Puszi, Gergő!
A fotó úton Bissau-Guinea felé, Szenegál fővárosában, Dakarban készült az utcán, amint egy kecske éppen párosodni, azaz baszni készül. A kecske péniszét bekereteztem. Ez gondolom, sok embert jobban érdekel, mint az, hogy Orbán kilóra ad el bennünket."


Forrás: https://www.facebook.com/fenevadova/photos/a.847664415268241/2407453829289284/?type=3&theater
Érted te nem patkány nem birka fideszes? ...Érted te nem ostoba nem sötét nem szolgalelkű orbánnak tapsikoló őket éljenző neki kezet csókolgató? Érted te nem gerinctelen nem elvtelen orbán és hűbéresei csicskás? ....A nem agyilag amortizált nem tróger nem bűnöző gazdátok így adja el a hazánkat. ..és ti ebben segítetek neki. ..és akkor ki is a hazaáruló tróger!?

...és ugyanez a helyzet a "Paks II - vel" csak ott Putyin a "vevő".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!