2019/04/11

Ez program? Orbán programja szellemi mozgáskorlátozottaknak.

 "Támogassuk Orbán Viktor programját!"

Először is... 
Ez személyesen orbán viktor programja, vagy a fidesz-é? ... jaa...a kettő ugyanaz. eddig értöm. 
...és akkor a fidesz-ben a többiek micsodááák?...jaaa...alattvalók, biodíszletek, hűbéresek, bűntársak a gazdi mögött.

Aszondja a "program"... állítsuk meg...migránsok bevándorlók migránsok bevándorlás Soros Brüsszel állítsuk meg..."

Ne wazze! Ez a program? Ennyit tudtok? Eddig terjed? Ez program? 
Ez egy rakás agybeteg szar!...de nem program. Ez csak az orbán talpnyalóinak, agyilag csökötteknek, szellemi toprongyoknak, szolgalelkű birkáknak "program" . Program a csökött agyúaknak arra, elterelje orbán viktor valódi programjáról a figyelmet. orbán valódi programja...lopjunk csaljunk hazudjunk, saját családot saját...izzé...nép lábára állítsunk, hűbéresek talpnyalók zsebibe milliárdok, külföldi bankszámlákra kilopni csalni milliárdokat. ...EU milliárdokat el lopni csalni. Ez a agyilag amortizált gazdátok valódi programja. Ti pedig ebben segítitek támogatjátok azaz bűntársak vagytok. 
Egyéberánt mi a bánat az a kdnp?...Jaaa az a semmit érő fővadász erdélyben lóháton vonulgatós hülegyerek bájvigyorgó tömjén semjén zsolt fidesz fiókja... Értöm. 

Egy párt program valahogy így kezdődik, ilyesmikről szól...(röviden)... Egészségügy, Oktatás, Közlekedés, Bérek, Gazdaság, Korrupció, Közbiztonság, Nyugdíjak, Társadalmi szolidaritás, Lakhatás, Szociális ügyek......

Fogtad, vagy vegyük újra? te szellemi elmaradott, csökött agyú!


 ...és akiket a gazdátok engedett be? ...az a rogán toncsi féle 18 000 letelepedési kötvényes ázsíai orosz arab .... bűnöző? amin rogán toncsi meg a haverjai gazdagodtak de MI...TI is fizetjük majd vissza? Osztán az a pár ezer ukrán akiket a gazdáitok hoztak be? 
Ti télleg ennyire sötétek vattok? :) Hisztek a tróger gazdáitoknak és még segítitek is őket hogy minél többet lophassanak, lejárathassák hazánkat?... mégtöbb fiatal hagyja el ezt az országot? ...

A magyar kormány Az 1698/2013. (X. 4.) Korm. határozattal elfogadott Migrációs Stratégia és az azon alapuló, az Európai Unió által a 2014-2020. ciklusban létrehozásra kerülő Menekültügyi és Migrációs Alaphoz kapcsolódó hétéves stratégiai tervdokumentum című, máig érvényben lévő határozatából.
- támogatja a legális migráció minden formáját, jogi eszközei révén lehetőséget biztosít a huzamos idejű tartózkodásra, a letelepedésre, a magyar állampolgárság megszerzésére
- akár kvótarendszer bevezetésével, akár különféle támogatások biztosításával ösztönözni kell az érintett településeket a befogadó készség növelésére.
- objektív tájékoztatást adjanak, igyekezzenek eloszlatni az előítéleteket, félelmeket.
- A magyar lakosság részére a befogadó szemléletet ösztönző programok szervezése, felvilágosító kampányok ösztönzése, megvalósítása; a kulturális sokszínűséghez való igazodás képességének elősegítése."


2013!...orbán kormány.... akkor mirül pofázik ez az agyilag amortizált hazug tróger!? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!