2019/04/24

A ZDF filmje rólunk. :(

A filmet készítette a A ZDF - Zweite Deutsche Fernsehen német közszolgálati televízió, egyben Európa legnagyobb közszolgálati műsorszórója. Székhelye a Rajna-vidék-Pfalz-i tartományi fővárosban, Mainzban található.
Nézzétek meg, fakadjatok sírva, vonjátok le a konzekvenciákat, aztán vigyétek és terjesszétek! Had lássa a sok gyáva közömbös! Had lássa a sok orbán talpnyaló, támogató, nekik kampányoló mivé tették hazánkat, milyen tróger bűnöző bandát szolgálnak, támogatnak, hogyan kiknek adták el a mi jelenünket a gyerekeink unokáink jövőjét a hazánkat. Aztán ezek után menjen kampányolni a tróger gazdáinak a piac bejáratához, de majd akkor is álljon ám oda amikor az EU adófizető megelégeli és kibasznak minket az EU-ból az ország csődbe megy...álljon oda akkor is könyörögjön a bocsánatunkért térdenállva, aztán magyarázza meg miért tette.
...és ezt látja a Német az európai adófizető is. hááát...meglesz rólunk a véleményük.  "köszönhetjük" ennek a tróger bűnbandának a gerinctelen talpnyalóknak, hűbéreseknek és a sok agyatlan sötét ostoba éltetőiknek, segítőiknek, tapsikolóiknak, kezeit csókolgatónak. Hogy rothadjon rátok a csillagos ég trógerok talpnyalók segítők támogatók sok sötét ostoba.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!