2018/03/08

"Tartsd meg az aprót!"

Csatlakozom a levél írójához!

"Miközben a családod folyamatosan nyeli el a közpénzeket, a strómanjaid és a többi „pénzügyi zseni” pedig a világ szemét is mágnesként vonzó mértékben gazdagodik a közösből, addig te ki akarod szúrni a kisemberek szemét 12 ezer forinttal, tekintettel a választásokra. Tényleg ennyire nem ment át, hogy épeszű és jóérzésű ember már régen nem szopja be ezeket az alamizsnákat, Viktor?! Te csak ne osztogasd a közös pénzünket!
Mi nem mutyizunk, minket nem tudsz 12 ezer forinttal korrumpálni, Viktor! Lefőtt a kávé, vége, finito, konyec! Egyre átlátszóbb a rettegésed a hatalom elvesztésétől és legfőképpen az elszámoltatástól. Nem segíthet ezen már sem a húsvéti Erzsébet-utalvány a nyugdíjasoknak, sem a mostani rezsialamizsna. Tudod miért, Viktor? Mert az ország nagyobb része ráébredt, hogy már csak te, pontosabban a családod, meg a közönséges tolvaj haverjaid azok, akik az ország boldogulásának útjában állnak.
Míg a vejed csak az Eliosból többet tett zsebre, mint 12 milliárd, te most 12 ezer forintokat osztogatsz? Mifelénk ezt hívják könyöradománynak. Vagy csak ennyire érzed, hogy közeledik a bukás, ennyire kétségbeesetten kapálózol?
A te országod már régen nem a mi országunk, hanem a cinikus és fura arccal nevető Matolcsy Györgyök, a pitiáner, köztörvényes Farkas Flórik, a szivarozva pöffeszkedő Andy Vajnák, a páros szemmel tikkelő Habony Árpádok, az embereket lenéző Kövér Lászlók, a gusztustalanul sunyi Polt Péterek, a gőgösen gazdagodó Rogán Antalok, valamint az okos arcú Németh Szilárdok és Tállai Andrások országa. Ennek lesz most vége, Viktor!
És ha létezik igazság, akkor ti együtt, egy füst alatt lesztek felelősségre vonva, elszámoltatva és elítélve lehetőleg még idén az Európai Ügyészség által. Ami nevében nem lesz ugyan nemzeti, nem is magyar, de minden eddigi ügyészségnél magyarabb lesz abban, hogy megtanítja végre az elnyomó rablóbandának a magyarok igazságát.
És végre visszakapjuk a világtól az elvesztett becsületünket: mert mi magyarok nem vagyunk tolvaj nép és nem hagyjuk többé a szabadrablást büntetlenül! Nem engedjük tovább, hogy becsapott és 12 ezer forintokkal megvehető tudatlan és hangos kisebbség hatalmon tartson benneteket, nem engedjük, hogy újabb négy évig butítsátok a magyart, ugyanis mi vagyunk az eddig csendes többség!
"Tartsd meg az aprót!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!