2016/09/24

Van az a pénz........

Egyeseknél a -tisztesség a gerincesség a becsület az elv- bármikor cserélhető, ledobható, forgatható érdek szerint. Igaz gyenesei mester? Van az a pénz........Többen már 2006-ban tudtuk...szóltunk is...Nem kéne!...de az akkori somogyi MSZP-nek köllött gyenesei mester.....Hogy miért?...kérdés azóta is.... gyenesei mester kirítt magának egy országgyűlési képviselői helyet az MSZP-től. Indították... Nagyatádon... Miért ott amikor gyenesei mester kaposvári?...hááát az hosszabb történet. Majd miután beülhetett a parlamentbe, izibe elsődóga volt hogy kijelentette..."ő má pedig független"...és nem ült be az MSZP frakcióba. Aztán kisírt egy miniszteri széket is... ( úgy kell a szociknak ha má ilyen balfaszok vótak ) gyenesei mester Somogy nyájaskodó köpönyegforgatója és pálinka főző bajnoka most esmét köpönyegforgatásban, elvtelenségben, gerinctelenségben mutat "példát" Somogynak.
"Gyenesei István pálinkafőző mester és feketeöves köpönyegforgató is beszállt a migránskampányba.
Az ő lelkivilágában még kevésbé kívánnánk elmélyedni, de, hogy összeáll azzal, aki 2006-ban a megyei közgyűlési székben váltotta őt, és első dolga volt, hogy széltében-hosszában rágalmazza, mocskolja, feljelentse, súlyos, be nem igazolt vádakkal illesse, majd pedig az emlékezetes Ormai-ügy kapcsán úgy behúzza a csőbe, hogy okirathamisítás miatt büntetőeljárás induljon, és ítélet szülessen ellene – nos, ehhez már a rendszeres cefrekezelésen edzett gyomor kell.
Most, a „nemzeti ügynek” csúfolt szégyenletes politikai cirkusz alkalmából letörli a köpéseket, és szépen beáll Gelencsér mögé.
Egy gyönyörű barátság kezdete, avagy van az az ár, amiért összenő, ami összetartozik… éppen egy éve még azzal tömjénezte magát, hogy egy csapat fiatal migránst fuvarozott el Gyékényestől Nagykanizsáig „hitének parancsára”. Akkor még úgy tűnt, ezzel lehet népszerűséget szerezni, mára kiderült, hogy hasznosabb beállni a vonító kórusba, a tűzparancsot követelők közé. "


Csóró Somogy!...többet érdemelne!.....szita ájtatos szökőkút károly.... öntelthólyag ostoba orbánhűbéres semmitérő gelencsér attila ..... semmitérő háznagyasszon..( rosseb tuggya az mi de qrvasokat tesz zsebre érte ) mátrai mártika...na meg....a gerinctelenség bajnok gyenesei istván... Jesszus nehaggyel! Akkor olvassátok el még ezt is! -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!