2016/09/17

Külhoni Magyarok és......

Egyik ismerősöm osztotta meg az alábbit:
""Az jutott eszembe, hogy ha a külhoni magyarok levélszavazatai segítségével érvényes lesz a népszavazás, és ennek folyományaként kikúrják Mo.-ot az EU-ból, mi lesz ezekkel a drága jó határon túliakkal??? Dacosan felszegett fejjel, karakánul, saját jogon, EGYEDILEG kilépnek, miközben továbbra is egy EU-s országban tengetik életüket? Vagy - logikusan - ezerrel átpucolnak ide, az anyaországba, végre szabad, Brüsszelmentes ájert szívni?"
Egy erdélyi Magyar írta a fentihez hozzászólásként: "És hol olvastad ezt Zs...., és tudod, hogy te vagy a Multiplys ismerőseim közül az egyetlen, aki ennyire migránspárti, és a külhoni magyarok ellen posztolsz mindenféle >baromságot<, ezzel megkérdőjelezve a magyarságukat. Mert szerintem nem az ők szavazatuk fog dönteni..."
Válaszoltam neki én:
Hol kérdőjelezte meg a külhoni Magyarok magyarságát? Egyébként pedig ha az ő szavazatuk dönt , ha nem, milyen jogon szavaz akárki bárki aki nem itt él, nem itt fizet adót járulékot, nem itt viseli döntése következményeit? ...Ha szavaz azzal máris hozzájárult a szavazás sikeréhez. Aztán télleg.... Szavaz a külhoni Magyar, támogatják éltetik ezt az orbán maffiát a szavazataikkal és minket kizárnak az EU-ból miatta, akkor a külhoni Magyar?...Áttelepül ide és "élvezi" a gyümölcsét,...vagy él továbbra is egy másik EU-s országban? ...és várja tőlünk továbbra is a támogatásokat? Mert az a külhoni Magyar aki szavazati jogot követel magának nagy magyarsága okán, vajh a kötelességeket a következményeit is kéri és vállalja? Ja hogy csak az előnyök és jogok? Arról esetleg nem akarnak szavazni azok a külhoniak hogy a MI pénzünkből nekik tolt milliárdokat esetleg itteni kórházakra, oktatásra, szegényekre, idősekre fordítsák? Esetleg orbán kisvasútjába stadionjaiba haverok rokonok szeretők zsebibe tolt milliárdok helyett a MI gyerekeink jövőjére kéne költeni? Ezekről nem akarnának szavazni? De ha annyira szeretik az orbán maffiát, a 6 év alatt gáz szerelőből lett milliárdos mészáros lőrincet hogy díszpolgár címet kap ( a mi pénzünkből bőkezűsködésük miatt ugyi ) , ám szeressék...Vigyék oda, ingyé adjuk, élősködjenek rajtuk. Majd építenek ott is stadionokat, kisvasutat, kitömnek pár rokont havert kurvát szeretőt a külhoniak pénzén...Akkor is így szeretgetik majd őket?.... Na mindenki Magyarkodjon ott ahol viseli a döntése minden következményét is. Mi sem várunk szavazati jogot meg anyagi támogatást Erdélytől, felvidéktől, délvidéktől, bácskától....annak okán mert valaha volt Magyar terület.
Most látom...Ön épp Csíkszeredában él. Na ott kapott díszpolgári címet az orbán haver gázszerelőből 6 év alatt lett milliárdos mészáros lőrinc. Tudják é önök ott hogy miképp lett milliárdos az a szarházi? ...Tudják é önök ott hogy a Magyar adófizetőktől ellopott pénzből volt olyan bőkezű önöknél? ...és ennek a senkiházi tolvajnak adtak önök díszpolgári címet..... Az a cím minket a Magyarországon élő és adózó polgárokat illetné. Önök éljenzik és lóháton...( mint horthy miklóst ) vonultatják a másik szarházi semjén zsoltot. Tudják é önök hogy neki van egy funkciója milliós fizetéssel, de azon kívül hogy önöknél parádézik, semmit nem ér? ...egy álszenteskedő sem nem demokrata sem nem keresztény gerinctelen szarházi. Tudják é önök hogy orbán mióta az iskolapadból kiesett, politikából él, de oda sem járt be tisztességesen és már az egész családja a haverjai többszörös milliárdosok? Önöknél Romániában van korrupció ellenes ügyészség és a korrupt politikusokat börtönbe rakják...Nálunk?... Az egész orbán maffia a korrupcióból gazdagodik pofátlanul.
Sz. Sándor! Tudják é önök ott kint külhoni Magyarok?... A csauseszku elleni forradalmuk idején MI itthoni Magyarok egyként támogattuk, segítettük önöket? ...baloldali, liberális, jobboldali, semmilyen oldaliak mind! Tudják é önök hogy amikor önöket ott kint bántották, bántják a magyarságuk miatt, mi itthoniak mind egyként fájószívvel gondolunk önökre?..baloldali, liberális ( az orbán maffia és a nagymagyarkodó új fasiszta hordák által le komcsilibsi soros gyurcsány bérencezettek ) . Tudják é önök hogy kettős állampolgárságért szavazati jogért támogatnak, éljeneznek éltetnek önök egy maffiát? .. Tudják é önök hogy ki a felelős azért hogy ez az ország ez a nép ilyen megosztott egymás torkának ugró lett? ..Tudják é önök ott kint kinek "köszönhetik" hogy ennyire szembe fordult egymással itthoni és külhoni Magyar? ...Ugye nem tudják? Amikor ott önöknél önöknek azt mondta orbán viktor..."önök itt az igazi Magyarok"..., akkor a MI az itthoni magyarok Magyarságát kérdőjelezte meg? .... Önök azzal hogy a szavazataikkal egy maffiát támogatnak éltetnek, minket az Önök anyaországát adták árusították ki egy szarházi tolvaj maffiának. és jócskán hozzájárultak önök a Magyarság ilyen megosztottságához, szembefordulásához. Önök CSAK arra kellenek ennek a maffiának hogy a szavazataikkal tovább éltessék őket. Önöket egyszerűen ki és felhasználják ellenünk. Na ezeket osztogassa ön ott Erdélyben amiket itt leírtam önnek! ...aztán gondolkodjanak el ezeken de nagyon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!