2016/08/13

Határon innen és túl....

Tegnap este láttam egy megosztást, aztán elolvastam a cikket. Az online "sajtó" egy szlovákiai Magyar "sajtó" termék és Pukli Istvánról szól. Azaz Pukli István azon nyílt levelével kapcsolatosan amit a klik nevű rakásszarnak írt a migráns tanulók adatait bekérendő szennyére válaszul. Nos ez a szlovákiai sajtó mizé cikk írója szerint Pukli István "le migránsozta" a külhoni Magyarokat. Az má rég tudjuk hogy orbán maffia hazug propagandája és hazai nemzet megosztó mocska megtette hatását külhonban is és hogy akadnak külhoni Magyarjaink közt is szép számmal akik bő nyállal kiszolgálják az orbán maffiát mint "hű" alattvalók, hűbéresek. A cikk szenny íróának némi szöveg értelmezési gondja akadt, vagy ha valójában értette Pukli István szavait, akkor mégroszabb a helyzet, merthogy ezesetben szándékosan etette félre szlovákiai Magyarjainkat mint a maffia talpnyalója.
miután elolvastam a szennyet, nem álltam meg szó nélkül és kommentben írtam nekik pár kedves keresetlent.
Íme a hozzájuk szólásom:
Nem ártana ha az orbán maffia külhoni magyar szószólói legalább szöveg értelmezést tanulnának. esetleg ha ismernék a valós itthoni viszonyok, talán értenék is miért írta Pukli István azt a nyílt levelet. Amíg önök ott külhonban a mi bőrünkre magyarkodnak és támogatják az orbán maffiát, addig mi itt sajnos évek óta nyögjük. Tessenek tán ide jönni, itt adót, járulékot fizetni, "élvezni" döntéseik minden kínját az orbán maffia sógor koma haver rokon uram bátyám maffia tolvajlását, nép és nemzet megosztó mocskát gerinctelenségét. Önök ott látják és hallják amit a gerinctelenített orbán maffia talpnyaló hűbéres magyar "köz tv" nyom önöknek, de nem élik meg a valóságát. Talán vigyék oda magukhoz az egész maffiát. Mi örömmel adjuk. Egyébként tessenek mondani... Önök ugye kettős állampolgárok lehetnek ( szerintem azt még joggal, mert hát önök is magyarok és nem tehetnek róla hogy egy bűnös rendszer bűne miatt önök most külhoniak lettek ), és mint kettős állampolgárok, szavazhatnak azaz dönthetnek arról mi legyen a mi sorsunk itthon? ... Levélben akár. ...és mi önöknél szavazhatunk é arról hogy az önök falujában városában ki legyen a polgármester, mi legyen az önök sorsa? Ugye nem? .. és jogosan nem. Szavazzan mindenki ott ahol él, ahol viseli döntései minden következményét. Az önök szavazatai, az önök döntése támogat, hatalomban tart egy maffiát aminek következményét mi viseljük. Na de majd egyszer önök is ám, mert ez a maffia nem marad örökké. Ugye minő érdekes?...Máris egy "eredménye" a orbán maffiának a naaagy kereesztény jobboldalnak... Sikerrel ugrasztotta egymásnak már nem csak az itthoniakat, hanem az itthoniakat és külhoniakat is.. nos önök ehhez is nyújtottak hathatós támogatást. egészségükre!
Erre reagált egy hölgy Sz. Luca és valami olyasmit hogy..."Mi nem lehetünk kettős állampolgárok, mert akkor elveszítenénk a szlovákot is. Épp ezért nem is szavazhatunk" ( ez a hozzám szólás ma reggelre eltűnt. Gondolom Luca törölte valamiért )
Neki is válaszoltam:
Sz Luca Higgye el nekem, őszintén sajnálom hogy önök nem lehetnek, de azt hogy nem szavazhatnak, nem sajnálom. reménykedem csak hogy ön érti miért. Tudja... ennek a portálnak illetve cikknek az írója ahogy nevezett minket..."balliberálisok" épp úgy fájlaltuk és egyként álltunk az erdélyi vagy a szerbiai, vagy önök felvidéki Magyarok mellé mikor önöket ott bántották. Mi balliberálisok épp úgy szeretnénk ha önök és mi itt békében nyugalomban egységben, jólétben élhetnénk európai polgárok módjára. Nem igaz az állítása a itteni melldöngető nagy magyarkodó jobboldalnak miszerint mi baloldaliak, liberálisok önöket nem tekintenénk a Magyar nemzet részének. aki ilyent állít..Hazudik! Mi azt szeretnénk hogy önök ott épp olyan joggal lehessenek Magyarok, mint Szlovákok, Románok, Szerbek.... .Mi azt szeretnénk csak, ha önök külhoni Magyarok értenék a mi itteni Valós gondjainkat és nem úgy szólnának bele hogy szinte semmi valósat nem tudnak róla és nem viselik következményeit. Sem jobbra, de ránk "balliberálisokra" sem szavazzanak olyanok, kik nem itt élik meg döntéseik következményeit és nem ismerik a valós viszonyokat. Önöket jócskán félre tájékoztatják a Magyar köznek nevezett szenny sajtók és sajnos az ilyen orbán maffia által a mi pénzünkből jócskán kitömött szennyek is mint ez itt.
Megjegyzem... Ennek a szennynek az írójának gőze nincs a mai valós Magyar lebutított iskola rendszerről. ...és még sok másról sem. Ha lenne, értené Pukli István levelét. Vagy talán érti is, de gerinctelenül eladta magát egy maffia hordának pár garasért.
Amit este már nem volt kedvem leírni önöknek... Önök külhoni Magyarjaink tényleg elhiszik a mesét hogy az orbán viktor féle maffiának önök a külhoni Magyarjaink iránt érzett olthatatlan naaaagy szeretet miatt fontosak? Ha elhiszik,..akkor önök nagyon naívak. Önök semmi másra nem kellenek ennek a maffia hordának, mint péz mosodának és szavazó gépnek, támogatónak, melldöngetésnek, hogy "lááám minket mennyire szeretnek külhonban és mi mennyire naaagy Magyarok vagyunk és nemzet meg stb. " Véletlen hogy orbán és hűbéres nyaloncai Erdélybe szaladgálnak legtöbbet?... Véletlen hogy nem Szerbiába, Horvátországba, Szlovéniába, Ausztriába, Szlovákiába, Ukrajnába az ott élő Magyarjainkhoz? Nem véletlen! Ugyanis az erdélyi magyarok közt találtak legtöbb talpnyalót, hűbérest és ők hajlandóak leginkább szavazni, ott van a legtöbb hűbéresük talpnyalójuk és birtokuuuuk, pénz mosodájuuuk.... aaa MI adónkból tömik erdélyi hűbéreseik zsebét. A többiek a Horvátországi a Szlovéniai az Ausztriai Magyarok köszönik de nagyon jól elvannak orbán maffia gyűlölködése megosztó politikája nélkül, de talán még önök Szlovákiai Magyarok az Ukrajnai Magyarok nagy többsége is.
Sz. Luca ismét válaszolt:
"Kulcsár úr, egyetértek a hozzászólásaival. A cikk undorító. Nem mindegyikünk hülye, többségünk úgy látja a helyzetet, ahogy ön. De csatlósok,megélhetési orbán-magyarok páran itt is vannak, akik igen jól élnek az önök adójából."
"Kulcsár úr,a felvidéki magyar társadalom is megosztott, mint önök MO-n. Vannak az ilyen Sz.D.félék, és vannak olyanok,akik szerint a magyar adófizetők pénzéből a magyar állampolgárokat kellene támogatni, nem a határontúli politikusokat."
A viszont válaszom:
Kedves Luca! Higgyék el nekem, mi itt az anyaországban tudjók jól hogy nem minden határontúli Magyar hülye és megvezethető. Sajnos a honi baloldal és a honi értelmiségi "elit" sem tesz szinte semmit azért hogy önökhöz is eljussanak a hazai VALÓS hírek és állapotok, így természetes hogy abból tájékozódnak amijük van. Az pedig sajnos egy gerinctelen, kilóra megvett magyar média és a maffia rabló horda fizetett hűbéres, szolgalelkű talpnyalói. Ezeknek a hűbéres talpnyalóknak az már nem jut el a tudatáig, ha ott önöknél Szlovákiában vagy Romániában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában lenne ilyen maffia szélső jobbos uszító nemzet megosztó banda, önöket rég kicsinálták volna. Az sem jut el az sötét agyukig hogy a liberális eszméknek köszönhető ha bárki ember fia lánya bárhol él a világon, szabadon büszkén használhassa anyanyelvét, vallhassa magát bármi nemzet gyermekének, gyakorolhassa vallását. Ezzel szemben mit "köszönhetünk" a nacionalista" melldöngető jobboldalnak? ...Azt hiszem ezt önök sokkal jobban tudják mint mi itt, hiszen a saját bőrükön érzik....
Sz Luca: "Kulcsár úr, elolvastam a profilján a hozzászólásokat. Szomorú, hogy a Fidesz, nálunk meg a parlamenten kivüli MKP, a Fidesz puszipajtása, ilyen éket vernek magyar és magyar közé. Mi nem akarunk önöknél szavazni,mert nem élünk ott."
Én: Így igaz sajnos. Semmi bajunk nem volt egymással anyaországi és külhoni Magyaroknak mindaddig amíg ez az ocsmány politikai hulladék közénk éket nem vert. Az egész hatalmuk a megosztásra a gyűlölködésre épül, mert így tudják a saját a hűbéreseik a talpnyalóik a haverok és rokonok zsebét tömni, urizálni a MI pénzünkön. Hogy itthon minket így megosztottak, az még érthető is lenne, mert az kell a hatalmukhoz a tolvajlásukhoz. Na de hogy önöket anyaországon kívülieket is és minket önökkel?.... Az a mocsok a gerinctelenség a hatalom mániás elmebaj netovábbja.
...és akkor a szlovákiai Magyar online szenny cikke:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!