2016/08/11

Azt írja a .....

Azt írja a ...( szintén mindegy ki írta ) "Sem olimpikont, sem embert nem tisztel Magyarország."
Erre írtam én, -Ejj ezt de mennyi mindenre ellehet mondani ebben az országban. Itt senkit nem becsülnek, nem becsülünk csak addig míg csúcsra járatva sok bőrt lehet lenyúzni róla. Aztán ha már kiöregedett, elfáradt akkor eldobják mint egy rongyot. Így van ez szeretett volt hivatásomban is. Így van ez szinte mindenben ebben a melldöngető cifra gúnyás cifra rangos magyar világban.
Erre valaki, -"Ennyire azért nem szörnyű hely Magyarország. ..."
Erre én, - Ennyire nem, de lehetne sokkal élhetőbb is ha... ha nem az irigység a nyelvlógató nyomulós álvigyorgók dörgölőzködők, cifra gúnyás cifrarangos szolgalelkű uram bátyám komám mindenbe beletörődős egymásért még önmagukért sem kiállós melldöngetős tehetséget alkalmasságot nem becsülős fiatalt lenézős időset tehernek nézős tolvajt herevasaltató gyökereket ostoba nyekegőket sztárolós....stb ország vóna.
Amíg ez a nép úgy választ magának vezetőket, megválasztja a valakit és általában nem a tehetségesebbet az emberileg alkalmasat, aztán miután megválasztotta, uraként hódol előtte, vigyorogja körbe. Amíg a vezetők nem valódi tehetségesekkel, emberileg alkalmasakkal, hanem hosszú nyelvű vigyorgókkal veszik körbe magukat. Amíg ez a nép képes eltűrni és semmit nem tenni egy ilyen rabló horda urhatnám nyikhaj maffia bandát..banda ellen. Addig ez az ország ha nem is csupa szar hely, de hogy nem is jó hely...az biztos.
Aztán más valaki, -"a változást mindig magunkkal kell kezdeni"
Aztán én, -Ahhaaa! Osztán mihez önmagunk változzunk? Változzunk és alkalmazkodjunk ehhez a fura világhoz, mentalitáshoz? esetleg elmondaná ezt a változni nem akaróknak is? Esetleg akik már rég önmagukban változtak, Esetleg nem is volt van szükségük önmagukban változni mert eleve rühellték rühellik az fura világot miről írtam föntebb? Esetleg a saját lehetőségeik szerént megpróbáltak tenni is a változásért, de sajna kevesen voltak... és esetleg azok sem álltak melléjük kiknek köllött volna? Lángoló házat...hazát vizipisztollyal oltogatni ugyi.... .
Végül már csak itt és én.... Ez az ország eljutott oda, hogy sokunknak, túl sokunknak már nem "otthon", csak "lakhely". tették mindezt az utóbbi 26 év "politikusai" a mi választott "vezetőink" a mi a nép hathatós közreműködésével...bal jobb közép...NINCS KIVÉTEL! Sok 100 ezren,....túl sokan és fiatalok...már lakhelyüknek is, sokan új otthonuknak is mást választottak. Tudom, tudjuk jól, lesznek még túl sokan ilyen új otthont választók. Aztán itt maradunk mi és azok kik ilyenné tették avagy közreműködésükkel, talpnyalásukkal, szolgalelkűségükkel, melldöngető naagy magyarkodásukkal, cifra gúnya cifra cím imádatukkal jócskán hagyták segítették ilyenné tenni. .... Na akkor lesz ez az ország igazán szar hely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!