2014/11/18

Volt egy tüntetés és volt sokhelyen másutt. 2014 11 17-én

Nem hír, hiszen tudjátok, -Tegnap az ország sok városában szerveztek tüntetéseket. Büszkék vagyunk mi a Csoportunk tagjai azokra, akik közülünk ott voltatok valamelyiken és főleg nagyon büszkék azokra a tagjainkra, akik szervezőként tettetek nagyot értünk is. Tisztelettel és büszkén Köszönjük nektek!
Sajnos szomorúan és szégyenkezve kell leírnom.... Egy megye maradt csak ki és ez az én lakhelyem, Somogy megye. Szégyenkezve vallom be azt is, sajnos én is hibáztam ebben. Későn eszméltem és vártam. Vártam arra talán lesz valaki nálam befolyásosabb személy aki összehoz valamit itt is. Nem volt. Mire ráeszméltem, már késő volt. De ígérem! - Legközelebb nem hibázom! Ha egyedül maradok is, menni fogok és tenni fogom amit tehetek!
-A vidéki városok megmozdulásairól nem írok kevés infó híján a budapestiről viszont igen. Nagyszerű dolog hogy végre ébred a NÉP és megmutatta, többé nem tűr birka módra, többé nem fog csendes szemlélője lenni orbán és hűbéresei ámokfutásának hatalmi tébolyának a szabad rablásuknak. Végre! Szép dolog hogy valakik megszervezték összehozták a tömeget. Na de ez így kevés... már kevés. Sőt -Bűn! Az elégedetlen és egyre elégedetlenebb, egyre dühösebb tömeget összehozni aztán ilyen olyan hangos szólamokkal beszédekkel még jobban feltüzelni, fölhergelni majd magára hagyni a Tömeget és nem élre állni, nem vezetni, nem célt kitűzni...Ez így bűn! Egy nagyon elégedetlen és felhergelt tömeg ha vezetetlen, szervezetlen csak káoszba rohan a vesztébe rohan. Tanulság a vezető baloldali politikusoknak vezetőknek és tanulság az önjelölt "civil vezetőknek" is. Már kevés és bűn a tömeget tüntetésre hívni aztán "tüzes" szónoklatokkal hergelni és a végén elköszönve lelépni. Cél kell, konkrét cél és alternatíva, vezetőképesség és bátorság az élre állni és ott is maradni! Ha ezt képtelen valaki megtenni, NE vigyen, NE hívjon tömeget az utcára! A magukat baloldalinak, demokratikusnak valló politikai vezetők felelőssége pedig most még nagyobb! Ha most nem tudnak célt, alternatívát kínálni és nem állnak az élre és továbbra is csak szólamokat zengedeznek, parlamenti székekből asszisztálnak orbánnak... BŰNT követnek el! Az egyre elégedetlenebb felhergelt tömeget "lenyúlják" a szélsőségesek a jobbik féle náci fasiszta vezetők és akkor ... Na az már nem a vég kezdete lesz hanem egyenesen a VÉG.
A magukat politikusnak mondó baloldalinak valló vezetők jó lesz ha észbe kapnak végre és minden mást félre téve megkeresik a közös pontokat, azt ami összeköti a baloldali demokratákat és ÖSSZEFOGNAK végre. Aztán alternatívát adnak mutatnak. Teszik a dolgukat és VEZETNEK végre!
A "Civilek" pedig jó ha megjegyzik!- A politikus NEM ellenség és nélkülük NEM MEGY! Civil és Politikus nem ellenségei egymásnak, hanem szövetségesei. Egyik a másik nélkül NINCS! A "politikus" név nem egyenlő a tisztességtelenséggel és a "civil" megnevezés sem föltétlen jelent tisztességességet. Egy Embert egy szervezetet nem az elnevezése tesz tisztességessé és nem az elnevezése tesz becstelenné! A magát "Civilnek" nevező Ember - Szervezet is azonnal "politikussá" válik mihelyst a Politika "színpadára" áll. A kérdés már nem az, civil é avagy politikus. A kérdés már az, -Képesek e a Civil és Politikai vezetők Vezetni összefogni alternatívát adni, van é bátorságuk akaratuk végre félretenni egyéni ambícióikat és Élre állni Vezetni tisztességes demokratikus Élhető európai Magyar Köztársaság felé vezetni a Népet ezt a Nemzetet! Ha erre a válasz -nem-, akkor itt káosz lesz, szabad rablás, jogfosztottság, maffia állam...,rosszabb esetben ...félek leírni is...dél amerikai típusú diktatúra nyomornegyedek ...polgárháborús állapotok....hullák a tereken utcákon. Európa közepén egy kirekesztett fallal kerítéssel körbezárt nyomorgó szegény ország. A valaha volt kelet közép európai minta, példakép országból Európa szégyene kirekesztettje. ............... Ugye nem? .........

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!