2014/11/22

NYILATKOZAT az Európai Unióhoz tartozásról.

NYILATKOZAT!

        Az Európai Unióhoz tartozásról és az Európai Unió polgárságunkról.

        Mi a Gyertyafény a Demokráciáért, gyújts egy gyertyát a Köztársaságért
        Facebook Csoport
        TAGJAI
        Az alábbi NYILATKOZATOT tesszük.

        Mivel Hazánk Magyarország ( korábban: Magyar Köztársaság ) népszavazáson döntött az Európai Unióhoz csatlakozásról, így annak Tagjai vagyunk.

        Mi a Csoport Tagjai kinyilatkoztatjuk:
        -Hazánkat és Magunkat az Európai Unió szerves részének, annak teljes jogú tagjának és polgárának tekintjük!
        -Mint az Európai Unió tagjai és szerves részei, viseljük a tagsággal és Uniós polgársággal járó minden Kötelezettséget és minden Jogot.
        -A Magyar Nemzeti Parlament ( Országgyűlés ) egyben az Európai Unió része is, annak minden kötelezettségével és jogával.
        -A Magyar Országgyűlés ( Parlament - Országház ) épületén, annak minden termében a közhivatalokon, középületeken, és azok helyiségeiben, ahol a Magyar Nemzeti zászló ki van helyezve az Európai Unió zászlajának is helye van.
        -Az Európai Unió zászlaját és annak minden szabályát minden Magyar állampolgár, mint az Európai Unió tagja, köteles tiszteletben tartani!
        -A közhivatalok, közintézmények kinevezett illetve választott vezetői kötelesek az Európai Unió minden ránk vonatkozó előírását, szabályát, határozatát betartani és betartatni!
       
        Mi a Csoport tagjai mint Magyarország és az Európai Unió polgárai
        KÖVETELJÜK és elvárjuk!
-A mindenkori Magyar kormány az Országgyűlés tartsa tiszteletben a Magyar nép akaratát amelyet népszavazáson kinyilvánított, miszerint hazánk az Európai Unió tagja kíván lenni!
-A Magyar Országgyűlés haladéktalanul, de legkésőbb úgy, hogy az 2015 Május 01-én az Unióhoz való csatlakozásunk 11-ik évfordulóján hatályba léphessen, alkosson törvényt az Európai Unió zászlajának használatáról, annak szabályairól!
-Az Európai Unió zászlajának használatáról alkotott törvény rendelkezzen az Európai Unió zászlajának a Magyar Országgyűlés a megyei és helyi önkormányzatok a közhivatalok épületeire és minden középületre való kötelező kitűzéséről.
      
-A Magyar Országgyűlés Elnöke köteles a Magyar Nemzeti zászlóval együtt az Európai Unió zászlaját az Országház épületére kitűzetni az Országgyűlés üléstermébe a Magyar Nemzeti zászlóval együtt a mellé kitetetni!

A törvény megalkotásáig és annak hatályba lépéséig is,
  -A Magyar Országgyűlés Elnöke a minisztériumok vezetői a megyei közgyűlések elnökei a települések polgármesterei a közintézmények vezetői intézkedjenek az Európai Unió zászlajának kitűzéséről az általuk vezetett intézmény épületeire!
        -Követeljük hogy a Magyar Országgyűlés Elnöke tartsa tiszteletben az Európai Unió zászlaját!

-Az Európai Unió zászlajának használatáról rendelkező ezen törvény megalkotását és az Európai Unió zászlajának használatát ( kitűzését ) a középületeken az Unióhoz tartozásunk és Európai Uniós polgárságunkat szimbolizáló jelentősége miatt követeljük!

        A Magyar közhivatalok és közintézmények kinevezett és választott vezetői kötelesek az Európai Unió minden a tagságunkkal járó rájuk és az általuk vezetett hivatalra - intézményre vonatkozó szabályt betartani és betartatni és nem csak az előnyeit élvezni!

        Ez a NYILATKOZAT a közzététel napján lép hatályba.

        Záradék: Ehhez a NYILATKOZAT-hoz minden Magyar állampolgár, illetve civil és politikai szervezet aki egyetért vele és annak tartalmát változtatás nélkül elfogadja, - Csatlakozhat.
         -Csatlakozni a Csoportunk Adminjaihoz ( vezetőihez ) eljuttatott írásos Nyilatkozattal lehet. A
szervezetek, csoportok nevét a NYILATKOZAT alján mint "CSATLAKOZÓK" közzétesszük.
        -Magánszemélyek a NYILATKOZAT megosztásával és a megosztáshoz fűzött egyetértő illetve csatlakozásukat kifejező megjegyzéssel tehetik meg.
A kezdeményező csoport szükség esetén a NYILATKOZATHOZ csatlakozás megkönnyítése végett a Facebookon csoportot alakít. A csatlakozó csoport leírását, szabályait a kezdeményező csoport Adminjai szerkesztik meg és ott is mint Adminok működnek közre.

-Kezdeményező Csoport: https://www.facebook.com/groups/gyfadak01/

-A "NYILATKOZATHOZ" Csatlakozni lehet ITT: https://www.facebook.com/groups/625122770929584/

A Kezdeményező csoport nevében az Adminok: Kulcsár Lajos István,  Barics Éva, Sokhegyi Györgyi

        Kelt: Magyarország 2014 November 21
 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!