2014/04/09

Elveszett álmok!

Namaste! Jobb reggeleket, szebb napokat kívánok! ...márakiknek.... a többieknek? ...a gyáváknak, lustáknak, közömböseknek, mosottagyúaknak..... Majd 2 3 4 év múlva mikorra kiraboltak kifosztottak elvették minden álmunk....nézz a gyermeked és az én szemembe!.................. TE!...Igen...TE aki eladtad a rezsi rizsáért a hazádat a mi álmunkat...menj a boltba és nézd meg az árakat és gondolj arra...mennyi volt négy éve... Menj az üzemanyag kútra tankold meg az autódat és gondolj arra...mennyi volt négy éve!.... Menny fizesd a deviza hiteledet és gondolj arra...mennyi volt négy éve! .... Menny a városodba sétálni és nézd meg hány trafik szünt meg és gondolj arra ami most van az kiknek a zsebét tömi!... Menj ki falura és kérdezd meg hány helyi gazda kapott és mennyi állami földet....aztán gondolj arra akik kaptak kiknek a zsebét tömik. ...... Menny Budapestre nézd a Kossuth teret a betonba öntött fákat és gondolj arra...ők is élni akartak csak és abból a pénzből mit ott betontengerre költöttek hány éhező gyermek lakhatott volna jól! ... Menny és nézd meg a semmit érő futbalistáknak a szurkolónak nevezett csürhének épített stadionokat...és gondolj arra... abból a soksoksok milliárdból hány kórház iskola óvoda épülhetett, újulhatott volna meg!.... Menny és nézd meg az iskolában miből mire "nemzeti nevelik" a gyermekedet...és gondolj arra... egyen birka gyermeket, vagy szabadon gondolkodó szabad gyermeket akarsz é! ....Menny és nézd az egyenruciban masírozó minusz IQ-s fasiszta hordát...és gondolj arra egykor rég mit is okoztak a hasonlók, hogy ezek a csürhék a sötét buta a náladnál sokkal butább szabhatja esetleg meg ...te a gyermeked mint viselkedhet mint élhet mit gondolhat.... Menny és kérdezd meg azt akiket már megaláztak kifosztottak elvették jogos jussukat...mit éreznek?... aztán gondolj arra...talán TE következel!....Menny és merj nagyot álmodni mert neked az kellett, neked így is jó!... aztán nézz a gyermeked szemébe!...és Nézz a Mi szemünkbe!...és nézz az egykori áldozatok utódai szemébe! ..... Jobb reggeleket kívánok!

Ezt most találtam...ahol találtam, ők is találták... a szerző "ismeretlen" ...
" Milyen ország az, milyen lakossággal, ahol egy olyan párt tud tarolni, amely nyilvánvalóan és egyértelműen, s nem is titkoltan - kicsinyes bosszúból, mert nem ő adja a polgármestert - ellehetetlenít egy várost, ahol jószerint megszűnik a közvilágítás, a tömegközlekedés, s amely napról napra küszködik emiatt a párt miatt???
Esztergom példája kiváló a mai magyar abszurdisztán-orbanisztánra!

És milyen ország az, milyen lakossággal, ahol a demokratikus jobboldal nem létezik, mert kicsinálta a legalja emberi ösztönökre (a vakhitre, a személyi kultuszra, a kaparj-kurta-neked-is-jut-ra és a gyűlöletre) építő párt?

És milyen ország az, milyen lakossággal, ahol nem számít, ha valaki bizonyítottan lop, csal, hazudik, maffiahálózatot épít, zsarol, megfélemlít és üldöz, és mégis elnyeri a szavazásra egyáltalán hajlandók többségének a bizalmát?

És milyen ország az, milyen lakossággal, ahol mindenható úristenként tekintenek egy olyan emberre, akinek sok más célja nincs a hatalommal, mint saját, családja és baráti-üzleti köreinek a gyarapodása, a foci és a hatalom magáért a hatalomért?

És milyen ország az, milyen lakossággal, ahol pár ezer ember kivételével nincs olyan, akinek a tyúkszemére ne lépett volna egy kormány, és ez sem számít az érintettek jó részének?

És milyen ország az, milyen lakossággal, amelynek annyira szelektív a memóriája, hogy a négy évvel korábban beígért "rendcsinálást" (ld. Orbán a Jobbikról és a maflásról) sem kéri számon, miként semmit nem kér számon az egyik oldaltól?

És milyen ország az, milyen lakossággal, amely hagyja elmenekülni a gyermekeit, akiknek zöme belátható időn belül nem kíván hazatérni a kilátástalanság miatt?

És milyen ország az, milyen lakossággal, amely nem csak szemet huny, de még meg is jutalmazza azt, aki egy titokban kötött paktummal iszonyatosan eladósítja az országot, az erről szóló megállapodás aláírását „elfelejti” tudatni idehaza?

És milyen ország az, milyen lakossággal, amelynek ekkora hányada a fasisztákra szavaz?

És ez csak az a pár kérdés, ami a mostani választások eredménye kapcsán az eszembe jut..."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!