2013/09/21

Mire "játszik" az mszp - e14?...Egy vélemény....

"Minél többet agyalok a történéseken,annál szilárdabb meggyőződésem,hogy az MSZP és az E14 nem akar választást nyerni!
Nagyon tisztán látják azt a trágyadombot,amit a jelenlegi hatalom kreált. S tudják azt is,hogy az emberek jó része csodát vár!!!! Viszont akkora a fekália-hegy,hogy azt elhordani idő és erő igényes feladat. Tudják,hogy nem lesznek csodák. Rendet rakni,élhető országot teremteni itt,talán évekbe is kerülhet. Nem lehet,képtelenség minden sérült érdeket gyorsan reparálni,minden sebet begyógyítani. Viszont az emberek erre várnak. Ha tehát nem lesznek gyors és látványos eredményei az új kormánynak,az könnyedén bukáshoz is vezethet.
Ezért inkább eljátsszák,mintha.... Pedig,valójában dehogy...
Miközben szándékos töketlenkedésükkel borítékolják a vereséget,gyorsan kreálnak egy bűnbakot,akit lehet majd hibáztatni,ostorozni.Ez a DK és Gyurcsány.
Persze,kicsit arra is táncikálnak,hogy egyre többen álljanak Gyurcsány mellé,mert hátha..
Hátha nyer. Akkor még akadhatnak mazsolák a tortából,juthat néhány képviselői szék,zsíros kis fizetéssel,anélkül,hogy felelősségük lenne a jövendő történéseiben.
Így,ha a nagy feladatba mégis belebukna a DK,ők tisztán állhatnak az emberek felé,kommunikálhatják,hogy "Látjátok,mi megmondtuk!". S a már mindenkiben csalódott emberek lelkesen fogják őket megválasztani,egy újabb voksolásnál. Ráadásul,akkor már el lehet hitetni,hogy 2 kormány vitte csődbe az országot,tehát ők nem ígérhetnek mást," csak vért és könnyeket" .
Mocskos kis taktika ez,de mint tudjuk,a politika nem szűzlányok kanasztapartija.
Talán nem ártana ezt a variációt is tudatosítani az emberekben!!!"
Forrás: Mérei Erzsébet Böbe Facebook jegyzet. ...és amivel én 100%-ig egyetértek és szintén meggyőződésem hogy erre játszanak. Mocsok egy húzás....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!