2013/06/10

A Dunát nem érdekli!

Tűzoltók a földön alszanak, katonák a gáton házasodnak össze. Önkéntesek éjjel nappal sokadik műszakban.... Közben tűzoltó "le zsidózza" az ATV stábot a társai röhögnek rajta... Orbán istent játszik....Talpnyalói külön gátat akarnak neki építtetni... Katonákkal beszélve mondást idéz.."A katona nem csak egyszer katona, hanem egy életen át"..."Megcsináltuk Megvédtük Megtöltöttük Építettünk...Intézkedtem Parancsba adtam...." Megcsinálták! Megvédték! ... A vezír látogatást előkészítő rendőr mosolygásra szólítja fel a kollégákat...mert hát mosolyogni kell vezírre ááám.. mert nem mindegy...azon a mosolyon múlik hogy mennyi lóvé jön a falunak... A Politikus a gáton...ha ott van azért kap, ha nem lenne ott azért kapna.... Mint ahogy amelyik nincs ott az kap is....( helyesen!)
Jó reggelt Magyarország!

A Dunát pedig mindez közben...Qrvára nem érdekli ez az egész "szép" Magyar káosz gyűlölködés dícshimnusz tündérmese... Szép csendesen árad és folyik...Hol a medrében szépen csendesen kéken...na jó...néha zavaros szürkén... Néha a medréből kilépve tombolva vagy csak úgy csendesen zavarosan sárgásan...

 Balfasz egy népség vagyunk mi az hétszentség! Az hogy három éve tombolhat egy ilyen hatalom mániás elmebeteg és hűbéresei talpnyalói és mi ezt hagytuk hagyjuk gyáván gerinctelenül. Tüntet...getni jártunk nehányan aztán békével haza... Hogy összefogni képtelenek voltunk, hogy egymásért kiállni nem tudunk... Hogy a félelem a hallgatás a gerinctelenség lett az úr.... Megszokni ugyan nem lehet... de ..de?... Na de hogy a Duna rekordáradása itt a nyakunkon. Ember életek vannak veszélyben, életek munkája válhat semmivé percek alatt... Emberek ezrei dolgoznak istentelen körülmények között napok óta.. Helyi lakosok, Civil önkéntesek, Tűzoltók, Katonák, Rendőrök rakják a homokzsákokat... Mentik amit kell emberfeletti erővel... Ez a balfasz nép... Mit csinál?... Ebből sem tudja kihagyni a balfasz politikát! Idióta blogger, újságíró ( vagy csak magát nevezte ki? ) azon agyalog, az a legnagyobb baja hogy némelyik politikus a gáton homokzsákot rak... Ha nem rak... az a bajuk... Nem értem én ezt! Aztán hogy hamá .. Nem értem... Mi a bánatért kell oda párt feliratos jelvényes póló???... Nincs neki másik? ..Persze tudjuk hogy mé kell...Neki meg az idióta vezéreinek... Aztán ki a magasságost érdekel hogy a miniszterelnök hogyan vezet sk autót? ...és mi a magasságosért kell ezt egy stábnak közvetítenie? ...És miért kell neki mindenütt ott lennie? ..Nincs megfelelő szakember? ...persze...ezt is tudjuk miért...Itt nálunk Magyarországon...ban.. a Duna mentén... Csak itt! Idióta Magyar szokás... Mi már menteni életeket sem tudunk politika mentesen??? ... Csak úgy eccerűjjen EMBERKÉÉÉÉÉÉNT!!! ...Érted balfasz? Érted blogger újságíró párt vezér párttag párt szimpatizáns miniszterelnök???... Hová süllyedünk még? ...A Tűzoltó megkérdi a társát milyen oldali mielőtt együtt mentenének?...csak akkor áll mellé ha hasonló?... A Katona megkérdi társát melyik párt szimpatizánsa mielőtt együtt védenének hazát??? Ha nem hasonló...Akkor ott hagyja? ... Én nem értem! Nem értem én.... Nem is akarom érteni! A Duna sem érti! Nem is érdekli! Ő a Duna a nagy folyam csak árad...és tesz próbára minket emberségből párt szimpátiára nemzetiségre bőrszínre vallásra tekintet nélkül... Őt nem érdekli... A homokzsákot sem érdekli!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!