2024/08/26

A faluszéli büdös patkánynak orbánnak!

 Te faluszéli büdös bunkó! Azt ejtetted ki a mocskos hazug etetődön, hogy....

"„A magyar törekvő fajta, mert mindig többet és jobbat akar, de nem mindegy, hogyan vagyunk elégedetlenek: van egy libsi elégedetlenség. Az egy nyegle, semmi se jó, ez is rossz, az is rossz. És persze mindig valaki más tehet arról, hogy az rossz. De van egy keresztény hagyománya is az elégedetlenségnek, és ez él Magyarországon. Én ehhez tartozom, állandóan elégedetlen vagyok: ez is jó, mert hat, az nagyon jó. De lehetne hét is, nem? Meg lehetne nyolc.”

"hat....hét, nyolc"... Mindig elégedetlen vagy te szarzsák úgy nemzethy keresztény módra. ... minél nagyobb hatalom, minél tovább...ha lehet örökké....és minél többet lehessen lopni csalni hazudni, urizálni, gazdagodni famíliástól KÖZPÉNZEN. Na így igaz a te elégedetlenséged te nemzethy keresztény elvtelen, gerinctelen hájas disznó. ... bocsánat a disznóktól!
Te nemzethy ganyékupac! Ezelőtt 20 évvel még te is "libernyák...diplomás kommunista" voltál, meg akkor is amikor a Soros pénzén Angliában tanultál, felépítetted a mocskos pártodat. Aztán lettél polgári, majd "illibernyák"... de magad sem tudtad mit is jelent, így váltottál nemzethy keresztényre. Bezonyám te elvtelen gerinctelen puhatestű! Na így jártasd a mocskos etetődet! Eljön ám az idő amikor a tek- falka sem fog tudni megvédeni a népharagtól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!