2023/11/14

A facebook-on osztogatott baromságokról és dünnyögőknek!

Egyesek évek óta osztogatnak az általam legalul idézetthez hasonló külföldiről magyarra igen pocsékul lefordított szöveget.
HIÁBA OSZTOGATOD! HIÁBA MÁSOLOD! KAMU! ÁTVERÉS! BAROMSÁG!
Mikor regisztráltál a FACEBOOK-ra, elkellett fogadnod a "FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET"! Akkor ELFOGADTAD......elolvasás nélkül ugye. Na akkor most hiába másolgatsz idióta szövegeket, ugyanis semmi értelme!
Ugyanis! A facebook NEM FOG MINDEN FELHASZNÁLÓJÁNAK díjat felszámolni! Csak annak, aki a fizetős facebook-ot választja! Ha a FIZETŐSET VÁLASZTOD, nem kell reklámokat nézned, kerülgetned! Ha viszont az INGYENESET VÁLASZTOD? ... akkor lesznek reklámok, ugyanis a reklámok tartják el azt, hogy te ingyen használhasd a facebook szolgáltatásait! Ha az INGYENESET VÁLASZTOD A REKLÁMOKKAL, AKKOR SEMMIT NEM KELL TENNED!
Aztán... Ha beléptél az internet világába, ott bármit írsz, megosztasz, fotókat, filmeket...bármiről... az életedről...GYEREKEDRŐL..... Azzal vállalnod KELL annak kockázatát, hogy bárki láthatja a világban, el....lophatják?... nyilvános lett az életed. Tudod....olyan ez mintha fotóiddal, írásaiddal a szatyrodban kimennél a faludba, városodba és ott osztogatnád mindenkinek, bele kiabálnád az életedet a falu a város forgatagába. Ha ez zavar téged? ... akkor szüntesd meg az internet előfizetésedet, töröld magadat mindenhonnan, vaaagy... semmit ne csinálj, csak figyelj másokat csendben.
A FACEBOOK /META eddig IS "nyilvános entitás" volt! ugyanis KÖZÖSSÉGI WEBOLDAL! ...tehát benne a nevében, hogy KÖZÖSSÉGI.
A FACEBOOK-nak több mint KETTŐMILLIÁRD felhasználója van szerte a világban ... és USA - ban bejegyzett és működő vállalat! ...USA beli tulajdonosokkal! NEM FOGJÁK AZT KERESNI, ki a radaiménkű másolgatott ki a "falára" ilyen baromságokat! ELFOGADTAD A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET? ... REGISZTRÁLTÁL IDE A FACEBOOK-RA? ... ITT VAGY MÉG? ...IGEN! Akkor ENNYI!
Minden más csak KAMU! BAROMSÁG! ÁTVERÉS!
Egyéberánt a facebook minden változásról értesít időben! CSAK oda kellene rá figyelned és nem baromságokat osztogatni!
Egyébként pedig! ... azoknak akik dünnyögnek a reklámok, vagy a fizetős verzió miatt!
Ingyen használ egy szolgáltatást ugye? ... Na akkor valamit valamiért. A FACEBOOK- egy igen nagy vállalat több ezer alkalmazottal és igen nagy technikával, hatalmas épületekben. Valamiből fizetni kell mindezt. Na ezt fizetik a reklámoztatók, vaaagy mi a felhasználók. Ugye nem gondolta komolyan, hogy majd valaki állja az évi sok milliárd dolláros számlát csak úgy hűde jóságból? Megjegyzem... A GOOGLE IS... és minden az interneten működő webszolgáltatás vagy fizetős, azaz a felhasználók fizetnek érte, vagy ingyenes, ez esetben reklámokból tartja fenn magát.
ENNYI!
Úgyhogy töröld ezt az alábbi általam idézett baromságot, mert semmi értelme! UFF!
"Én is letiltom!
Így most megteszik, jelentették be a 4-es csatorna híradójában.
A Facebook hétfőtől minden felhasználónak díjat számít fel. Leiratkozhat erről. Tartsa az ujját ezen az üzeneten, és másolja ki. Nem osztható meg. Arra sem adok engedélyt a Facebooknak, hogy havi 4,99 dollárt számlázzon a fiókomra; minden képem az én tulajdonom és nem a facebook!!! Külön köszönet Larrynek ezért a jogi tanácsért... és Tim Barkernek az információ közzétételéért:
Mivel lassan mindenkit feltörnek igen feltörve nem feltörik most még jobban feltörik a fiókjainkat
Abban az esetben, ha egy ügyvéd azt tanácsolta volna, hogy ezt közöljük. A magánélet megsértése a törvény szerint büntethető. FIGYELEM! A Facebook Meta immár nyilvános entitás. Minden tagnak el kell helyeznie egy ehhez hasonló megjegyzést. Ha legalább egyszer nem tesz közzé nyilatkozatot, akkor technikailag megengedett a fényképeinek, valamint a profilállapot-frissítésekben található információk felhasználása.
NEM ENGEDÉLYEZTEM A FACEBOOK-NAK SZEMÉLYES ADATAIM FELHASZNÁLÁSÁT!
Másolás és beillesztés, ne ossza meg. Több értékesítési bejegyzést kapok, mint baráti bejegyzést. Tartsa az ujját bárhol a bejegyzésben, és kattintson a "másolás" gombra. Lépjen a „Mi jár a fejében” feliratú oldalára. Koppintson az ujjával bárhová az üres mezőben. Kattintson és illessze be. Ez frissíti a rendszert."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!