2023/08/08

orbanisztán! TE FINANSZÍROZOD!


orbanisztánban az üzemanyagok ára jóval magasabb az indokoltnál. A környező országokban, Romániában a MOL kutaknál IS, Horvátországban a MOL-hoz tartozó INA kutaknál IS 100-150 forinttal olcsóbb. Erre az indokolatlanul magas árra még plusz 30%-os jövedéki adóemelést tesz orbán. Ez azt jelenti neked, Európa legalacsonyabb jövedelméből TE tankolsz a legdrágábban. Azt is jelenti neked, ... Mivel így drágább lesz a termékek előállítása és szállítása, így a termelő a kereskedő ezt ráteszi az árakra, így TE FIZETED meg a boltban a szolgáltatásokban.
*****************************************************
orbanisztánban az orbáni propaganda nyomja, hogy "a multik a nagy cégek "extraprofit adót" fizessenek és fizetnek. Csakhogy! ... ezt az "extraprofit adót" ismét TE FIZETED MEG DUPLÁN! Ugyanis... azt nem reklámozza az orbánista szenny propaganda, hogy... százmilliárdokkal támogatja ezeket a cégeket "munkahely teremtés" címszó alatt az orbán banda, azaz a TE PÉNZEDBÓL a befizetett adódból adja ezt a "támogatást" orbán. ... az Ázsiából behozott "migráncsokat" foglakoztató kínai akkumulátor gyárak "ingyen földjét, ingyen infrastruktúráját" IS TE FIZETED. ...és mészáros stróman lölö gazdagodik rajta.
************************************************************
Az orbán haver matolcsi által vezetett MNB ( Magyar Nemzeti Bank ) több ezermilliárdos veszteséget halmozott föl. Igen! Éveken keresztül az indokoltnál jóval alacsonyabban tartott kamatokkal adott sok milliárdos hiteleket haveroknak, famíliának, talpnyalóknak, hűbéreseknek. Százmilliárd számra lopták ki az MNB vagyonát alapítványokba... Erre mondta az orbán párt legostobábbja kósa lala... "elveszítette közpénz jellegét" azaz szerintük ha a KÖZVAGYON MNB KÖZPÉNZÉT kilopják alapítványokba, akkor az onnantól már nem közpénz. ... azaz magán vagyonná... haverok és família magán vagyonává válik.
Éééés! ... most TE fogod kifizetni ezt a sokezermilliárdos veszteséget, azaz az orbán kormány a TE a MI pénzünkből pótolja ki a matolcsi banda trógerságának árát. Nem elég hogy matolcsiék megloptak, most duplán lopnak meg TÉGED, MINKET.
*************************************************************
Az orbán haver és stróman ország gázszerelője mészáros lölö és az ő andikája egy több tízmilliárdos luxus jachton az Olasz partok közelében piheni ki a KÖZPÉNZEN gazdagodás a luxus élet fáradalmait. Hogy miért épp a rothadó deviáns libernyák nyugaton és miért nem a naaagy haver és rokon kipcsak meg türk tesóknál? .....
Csak hogy tudd! ... TE finanszíroztad ezt a luxus jachtot a luxus nyaralásukat, mészáros lölö és andikája luxus életét, ugyanis a gazdájuk orbán viktor jóvoltából a TE a MI közpénzünkön lett az ország leggazdagabbja TÍZ ÉV ALATT a semmiből.
----------------------------------------------------------------------
TE finanszírozod az orbán família luxus életét, gazdagodását a Hatvan pusztai uradalmi luxus birtokát IS! TE finanszíroztad az orbán vő tiborcz és neje orbán récsöl luxus életét, gazdagodását, kastélyait IS! TE finanszírozod az orbán talpnyalók, hűbéresek luxuséletét is a Louis Vuitton tatyóikat a milliós karóráikat IS. TE finanszírozod a luxus repülgetéseiket a szíj-ártó petya mindenügyi miniszter teljesen fölösleges semmi haszna világjárását a selejt kínai "lélegeztetőgép" bizniszét IS! Te finanszírozod a köztársaság nélküli "köztársasági elnök" naccsasszon utazgatásait a luxus palotáját a smink és zeneszobáját IS! TE finanszírozod az összes talpnyaló csicska luxusát, jó életét IS! TE finanszírozod a hazug gerinctelen propagandistáik jó életét IS! TE finanszírozod a rogán toncsi VOLT nejének luxus életét is a barinőinek luxuséletét IS! TE finanszírozod az egész orbán banda urizálását a gazdagodásukat a gyerekeik gazdagodását IS az ötéves gyerekük budapesti luxus kecóját a vadász házaikat a Balatonod ellopását IS! TE finanszírozod a luxus jachtozásaikat a qrvázásaikat IS. TE finanszírozod az orbán vidéki kiskirályainak KÖZPÉNZ MUTYIZÁSAIT IS!... a lombkorona nlküli "lombkorona sétányt" a szabolcsi falu 14 TIZENNÉGY kilátóját a szabad idő parknak tervezett de sosem lett kész felvett milliókat az ide oda ilyen olyan indokokkal kiosztott tíz és százmilliókat amiknek hasznát aztán sosem látod....A soha el nem készült gazlepte üzem a falusi faluház...nak épült de orbán hűbéres polgármester sajátjaként kezelt épületek... IS. TE finanszírozod a külhoni talpnyalóik jólétét IS a külhoni "nemzettársaid" által fölmarkolt milliárdos támogatásokat IS... Na igen... "nemzettársaid"... meddig is? ... amíg a pénzedet a MI pénzünket kell zsebre tenni, de ha bajban leszünk? ... Jaaa hogy az már a mi bajunk? ... ahhaaaaa! Te finanszírozod a "Hungary helps" nevű pénzmosoda "üldözött keresztények megsegítése" nevű KÖZPÉNZ külföldre talicskázását, kimosását IS! ...és az afrikai, ázsiai, délamerikai országokban -iskolák, óvodák, kórházak, templomok- építését is szintén ezen orbánista pénzmosoda szervezet által sok milliárdos tételekben. TE finanszírozod az USA - ban lévő orbánista magyar szervezetek ( propaganda szervezetek az USA-ban orbán hazug tolvaj "politikájának" támogatására, szimpatizánsok szerzésére ) pénzelését IS amire százmilliókat talicskáz ki orbán megbízottja.
***********************************************************
Nincs még eleged belőlük!? Nekem elegem van! Nagyon is elegem! Épp ezért IS minden tőlem telhetőt ami erőmből telik megteszek hogy a méltó helyükre kerüljenek ezek a NÉP NYAKÁN ÉLŐSKÖDŐ senkiháziak és a KÖZVAGYON IS!
Épp ezért IS csatlakoztam Jakab Péterhez a Nép Pártján Mozgalomhoz.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!