2023/08/23

Kereszt orbanisztán egén aug. 20-án?

 A "Mozgástér blogon" ezzel a bevezetővel írt, azaz nehezményezi ez a Lánczi, hogy miért nem értjük a 20-i ünnep estéjén a tüzijáték végén kirajzolt keresztet.

"Egyes sajtóorgánumok szerkesztőségei nem értették (vagy inkább cinikus értetlenséget színleltek) az augusztus huszadikai ünnepi tűzijáték lezárásaként feltűnő kereszt ürügyén. Gyorstalpalóval segítünk nekik a saját valóságukon túli világ megértéséhez, hogy ne csak a láthatót lássák, hanem azt is, ami elsőre “láthatatlan”. - Lánczi Tamás írása."
Neki...k is válaszoltam, íme. -
Amit viszont kendtek nem akarnak megérteni, persze a gazdi hátsójánál tolongva nehéz is. Az a kereszt itt és most semmi más mint egy hatalom mániájába belebetegedett hazudozó köpönyegforgató tolvaj álságos és hazug szimbóluma. Azé aki már volt minden csak tisztességes nem. Kezdte "libernyákként....diplomás kommunistaként" ... ahogy ő mondta. Aztán lett "polgári", majd "illibernyák" .. de mivel sem ő a hívei főleg nem tudták az mi is valójában, így gyorsan váltott horthysta urambátyám ciframentés nemzethy keresztényre. Ugye ahogy az ócska hazug hatalom mániája kívánja. Jaaa... volt közben "Soros bérenc" is, merthát "kellett a pénz", ahogy most is kell neki, sooook soook közpénz amiből lehet urizálni, gazdagodni famíliástól, na és lehet csöpögtetni az elvtelenül kiszolgáló hűbéreseknek, csicskáknak is. ... Akik ugye vele együtt váltogatták elveiket.
Augusztus 20-a pedig NEMZETI ünnep és NEM nemzethy! .. Azaz MINDEN MAGYARÉ, nem csak a ....hááát... valódi kereszténységhez, Jézushoz főleg semmi közük hűde nagyon magyar nemzethy keresztényeké. Azonkívül! Magyarország NEM keresztény állam, hanem világi! ... csak élnek itt keresztények IS és még sokan mások.
Egyéberánt a naaagy keresztények miért nem KERESZTÉNY államfőket hívtak? ... ahová István óta tartozunk? Miért épp türk meg kipcsak muszlimokat? 😃 Nem de a félholdat IS ki kellett volna rajzolni az égre, ha má a türk meg kipcsak tesók ugyi. Na meg István épp Nyugateurópához csatlakozott, orbán pedig.... hová iiiiis? .......
Csak megjegyzem... Az orbán banda féle álságos hazug erőszakos nyomuló kereszténykedéssel meg az orbán hátsójánál KÖZPÉNZ MILLIÁRDOKÉRT tolongó csuhások többet ártottak a magyar kereszténységnek mint a Török 150 év alatt. 😃 Ha ez volt a cél, akkor csak hajrá! 😃

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!