2023/01/15

Jött a hír...- Elhunyt Tamás Gáspár Miklós ( TGM )

  Azt írja róla egyik sajtó... "A rendszerváltó értelmiség kiemelkedő alakja."

Tudoooom... ezért kapni fogok, de hát nem én lennék ha ezért nem írnám le a véleményem.
Az a "rendszerváltó értelmiség" akik 32 év alatt csak ennyire voltak képesek? ..... Azok akik megsütötték a saját pecsenyéjüket miközben széjjel lopták hordták az ország vagyonát? Azok akik beültek a parlamentbe, zsíros funkciókba, aztán 32 év alatt egy széjjel lopott kifosztott, kizsigerelt országot, végletekig megosztott népet, egy ócska moslék káoszt tudtak csak összehozni? Értelmiség? ... ezek?
Azt mondták rám már sokan többször is.... "Értelmiség ellenes... értelmiség gyűlölő vagy." Mert miért ne legyek az? Kik váltottak rendszert? ...Kik ültek és ülnek vezető zsíros funkciókban? Kik vezették...vezetik ezt az országot ezt a népet? Kik engedték, hagyták hogy széjjel lopják az ország vagyonát, leombolják a valaha híres és jól működő mezőgazdaságunkat, élelmiszeriparunkat az iparunkat? .. Kik engedték széjjel hordani azt a vagyont amit e nép felépített? ....és neeeem a nyugati multik lopták hordták széjjel ám, hanem a magyar ügyeskedők a magyar trógerok hordták széjjel darabokra tépve, vagy épp egészben... Kárpótlási jegyeket fillérekért felvásárló szarháziak.. És ez a "rendszerváltó értelmiség" engedte, hagyta, lehetőséget teremtett a szabadrablásra. Hány munkás.. (proli ), hány földműves ( paraszt ) ül...ült köztük? .. EGYSEEEEEM! Ezek mind értelmiségiek... jogászok, mérnökök, közgazdászok...diplomások.
Ez az értelmiség évtizedek alatt képtelen volt arra, hogy egy önmagát megvédeni képes ALKOTMÁNYT hozzon össze. ... képtelenek voltak lerakni a demokrácia szilárd alapjait. Bezzeg képesek voltak arra hogy ilyen tróger szarházi hazug tolvajokat neveljenek ki mint akik uralkodnak rajtunk. Képesek voltak arra hogy a saját jövőjüket a zsíros jövőt megteremtsék önmaguknak. ...és ez az "értelmiség" ül a kényelmes pozíciójában piszok büszkén önmagára és osztja az észt ... még mindig hatalomban, vagy épp békésen otthon élvezve a szar munkájuk gyümölcsét. ...és van a pofájukon bőr bemenni tv-kbe, sajtóba és ott hűde büszkén nagypofával melldöngetve észt osztani, okoskodni.
32 év alatt a "kelet svájca" a "legvidámabb barak" címektől eljutottunk az Európa páriái a legszegényebb a legkorruptabb EU tagállam címekig. Eljutottunk oda hogy uram bátyám sógor koma ciframentés hűde magyarkodó horthysta mocskot viselünk a nyakunkon. Elvtelen gerinctelen hazudozó tolvaj trógerok uralják a hazánkat. Eljutottunk oda ahol még a szocializmusban SEM voltunk.. hogy senkiházi nyikhaj semmitérő szarháziak élősködnek rajtunk, urizálnak, gazdagodnak a mi bőrünkön. Eljutottunk oda hogy ócska fattyü talpnyalók, gerinctelen senkik, szolgalelkű csicskák jutnak előrébb, hogy a tehetség az emberi alkalmasság semmit nem számít. Hogy egy faluszéli tahó gyökér a mindenható ura ennek az országnak és kiszolgálják senkiházi csicskák, ócska talpnyalók...értelmiségiek....
Azt harsogja sok szar alak.. "a kommunizmusban ócska prolikat ültettek magas pozíciókba..." Nos akkor ezek a "prolik" felépítettek egy rommá bombázott országot, lakások ezreit, iskolákat, művelődési házakat, kórházakat, utakat, hidakat, gyárakat...ipart... mezőgazdaságot és vele méltán híres élelmiszeripart.
...és mit építettek ezek a hűde agyon ajnározott... főleg magukat... "rendszerváltó értelmiség"? .... és mit építenek a maiak!?
Értelmiség ellenes vagyok? Az! Igen! ... van miért. Ezeket tisztelni? NEM!... egyiket sem!... TGM-et sem. Mit tettek ezek az utóbbi 12 évben? SEMMIIIIIT!... aaa szájtépésen kívül itt ott sajtókban okoskodva hűdemegmondva a hűdetutkót.
Értelmiség ellenes vagyok? Az! Igen! ... van miért.
Ui. Tévedések elkerülése végett! ... Nem minden értelmiségire értem, nem minden értelmiségi ellen vagyok. Nincs szándékomban bántani az úgynevezett "hétköznapi" értelmiséget a közhivatalokban dolgozót a pedagógusokat a gyárakban, üzemekben dolgozót a "lent" lévőket. De viszont azt az értelmiségi "elitet" a vezető pozíciókban hatalommal rendelkezőt a mindenféle rangokkal, címekkel rendelkezőket a "rendszerváltó" értelmiséget főleg IGEN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!