2023/01/26

A "nemzethy" NAV főnyomozójának...

Simkó Edit a facebook-on írt a varga judit i-gazságügyi orbán csicskához egy nyílt levelet. Íme alább olvasható: 


Edit Simkó

 
Kedves Varga „ szavaimszűrő” Judit!
Én úgy örülök, hogy elstartolt a nyelvi purinálási mozgalma! Ez éppen egy igazságügy miniszter legfőbb feladata ma Magyarországon. (Jaj, az ispán szó mehet? Az szláv eredetű…) De önnek is lehet hobbija ...ööö... szabadidős tevékenysége, mint a rendőrminiszternek az oktatás és az egészségügy. Tegyék örömből, dzsasztdúit!
Önök az ország poliészterei…vagy polihisztorai (? ) Végre nem kell örökké ezeken a hülye szavakon agyalni. Ott a misztériumban a lambériás inasok az ön hegedűszavára szerválják föl a kávét (legyen helyette feketeleves?)
Öröm, hogy immár nem csak hallgatják Pegazussal… ööö… szárnyaslóval szavainkat, de elkezdték pucerájolni is, mint Katika zsebkendőjével az ablakot.
Örülök, hogy a rezisztensek már úgy tanulnak a Szemmelversz Orvostudományi Egyetemen, hogy ezután talán majd mi is megértjük, mi bajunk van.
Örülök, hogy Szeszil, nem a Tormay, (ő tökéletes magyarul volt morális csőd)a Müller Szeszil is kiszabadulhat a nyelv helyes használatának korlátozó hatása alól!
Engem is nagyon zavart már a sok idegenül hangzó mondat. A magyar a legszebb nyelv, tanulja meg a világ! Gondoltam, nagyon innominetív leszek, mint pátrisz, (tényleg az Innovációs és Technológiai Minisztériummal most mi lesz? Mekk Elek Barkács Élbrigád legyen a neve!) tartok egy rövid brénsztormingot.
Sorolnám ötleteimet:
Mekdrájv - megvezet, … mint kormányunk!
vasendgó - mosdésmenj, … bár ez Schadl és Völner uraknak okoz némi nehézséget
Ájmlávinit - gyerehazafiatal
cashandcarry - fordítom: carryandcash - közbeszerzés
és:
szankció – rémátok, rémvarázs
Brüsszel – Bűnösváros
liberális – lipsi (ezt már úgy megszerették!)
konzervatív – előrenemhátra
gender – gerenda ( a korány szemében az)
illegális – ellenzéki
migráns - mumus
pedagógus – rabszolga
globalizál – gömböcöl (tudja, mint Viktorunk az országot!)
Kérem szíves iránymutatását a fentebbi szavak magyarításának jóváhagyásában!
Remélem, így majd nem derilálódik a kormány kommunistációja!
Ziherálom önt a tisztességemről, mint libernyák álompolgár!
S.E

Ehhez pedig hozzá szólt Takács Lajos aki a facebook adatlapja szerint -főnyomozó, nyomozóhivatal parancsnok, Vám- és pénzügyőrség"  A hozzászólása alább: 

 Takács Lajos

Kedves Cím! Tudja, hogy kik azok, akik nem nem fernek meg a borukben? Azok a liberal/bolsevistak, neomarxistak (mint kend). Miota a liberalis tanarok elkezdtek mozgolodni, elkezdodott az orjonges minden teren, amely felkavarja a magyar kozeletet. Ha nem vigyazunk onok fogjak a konzervativokat a liberalis gondolkodasra emancipalni.
A woke kulturat, a cancel culture-t kivanjak az egesz tanulo ifjusagra raeroszakolni.
Majd lesznek elkulonito/szobak, mint az amerikai egyetemen, ha olyan erzekeny tema lesz az oran, amit egyes tanulok nem kepesek vegighallgatni! Sikolyszoba (Scream Rooms) az is lesz talan! Lol! A liberalis, neomarxista tanaroknak az faj, hogy nem csak az o ervrendszeruk kepviseltetik magukat az oktatasban. Senkinek, tisztelt liberalisok, amig tetteikkel nem keresztezik a konzervativ oktatas felteteleit nem kivanunk ellentallni. De ha odaig mereszkednek, hogy legyalazzak a mas (konzervativ) gondolkodasu ertelmiseget, akkor nem engedjuk, hogy gyerekeink az onok kezen arvuljanak el! A konzervativok jogos ellenallasat mindenkor ez a pokhendiseg keltette eletre, mivel turhetetlenne valt a liberalis szemlelet arroganciaja.
Jelenleg az orszag konzervativ, kereszteny kormanya nem fogja megengedni, hogy az iskolakban a libaralis szemlelet felulkerekedjen, es onok altal helyesnek velt erzekenyites szanalmas alanyai legyenek a gyerekeink. A kereszteny/konzervativ eszme kepviseloi mar odaig jutottak, hogy a liberalis eszmek kovetoivel kenytelenek onvedelmi harcva keveredni, mert a Nyugat (EU) segitségét is igenybe veszik, hogy céljukat elérjék.
A fentiek miatt tanuljak meg (hiszen onok a tolerancia bajnokai), hogy a beket azzal biztositjak, ha maguk is bekeben maradnak es elismerik a mas gondolkodasu egyenek jogos koveteleseit.

Én pedig erre válaszoltam ennek a "nemzethy keresztény " főnyomozó parancsnok KÖZ ALKALMAZOTTNAK.... 

Íme a válaszom:  


Takács Lajos! Na figyeljen kend főnyomozó nemzethy keresztény! Mi "libernyákok" nem tiltjuk kendteknek hivatalos nemzethy szerveknek hogy a valódi bűnösök az igazi nagyok ellen nyomozzanak! ...pl. az olajszőkítők ellen, abból is a legnagyobb bűnös ellen!... kendtek mégsem teszik. Azt sem hogy azok ellen a bűnösök ellen akik a MI aaaa nemzethy keresztényekéből IS!... pénzéből százmilliárdokat csaltak loptak el és gazdagodtak famíliástól, strómanostól, talpnyalóstól! ...kendtek mégsem ezen főbűnözők ellen nyomoznak! Na majd ha kendtek főfő hivatalok akiket MI fizetünk a dolgukat teszik és az ország kifosztóit, kirablóit fő csalóit sikkasztóit juttatják a megfelelő helyre... kend IS mint főfő halljakend!... hűde nemzethy keresztény ugyi... na majd akkor jártassa az etetőjét, addig pedig amíg nem ezt teszik... az etetőt csak evésre!


Jaaa! ... Kezdje azzal hogy előveszi azokat az "olaj aktákat" amiket az első orbán kormány idején készítettek aztán az olajszőke pintér és a gazdi orbán menten titkosítottak 80 évre!... aztán végre a valódi nagyokat juttatja oda ahová kell! Igazi főnyomozónak való feladat... igazi naaagy fogás!...igazi nemzethy kereszténynek való feladat! 🙂 Na húzzon bele fő halljakend! Kend lehet az ország hőse! 🙂 Nem semmi feladat!

Még valamit! Kend mint a NAV főnyomozója a KÖZ ALKALMAZOTTJA akit MI adófizető magyarok... aaa "libernyákok " IS... fizetünk és tartunk a KÖZ érdekében, ne "nemzethy keresztény " legyen, sőt ne is "libernyák" ne is jobb vagy baloldali, hanem a KÖZFELADATÁT lássa el becsülettel, gerincesen, tisztességesen!... ahogy KELL! ... legalább úgy ahogy a kend által itt ledorgált pedagógusok teszik... tennééék ha hagyná őket ez az orbánista elvtelen gerinctelen "libernyákból... diplomás kommunistából... Soros ösztöndíjas...izzé... Soros bérencekből "népi" majd "illibernyák" aztán ciframentés nemzethy kereszténnyé átvedlett banda. 

Erre válaszul a főnyomozó nertárs ennyit bírt kinyögni: 

"No comment! Alprofilokkal nem vitatkozom.
De animus non est disputandum."

Válaszoltam erre is: Takács Lajos Ennyit bírt kinyögni főnyomozó? 
😃 Főnyomozó léttére Qrva kevés. 😃 Csak a nevemre kell kattintani és mindent megtud rólam, azt is hogy milyen színűt hugyozom. 😃

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!