2022/11/05

orbán csicskái a sajtó és szólásszabadság miatt hőbörögnek.

 Azon hőbörög az orbánista csicska propaganda, hogy Baranyai Krisztina az ATV-ben nem volt hajlandó a pesti srácok nevű szenny firkásza kérdéseire válaszolni.

Azt írja a mandiner nevű orbánista csicska média hogy....
"Baranyi Krisztina ócska propagandamédiának nevezte a Pesti Srácokat, és nem volt hajlandó válaszolni a stúdióba meghívott újságíró kérdéseire.
A liberális politikus dönti el, ki az újságíró? – Botrányosra sikerült az ATV reggeli műsora (videó) | Mandiner"
Szerintem....
Helyesen tette! A prosti suttyók ócska propagandista csicskái nem újságírók, csak firkászok és tisztességes gerinces újságíró nem is tekinti őket kollégának. Megjegyzem... az orbánista csicskák, talpnyalók régóta nem nyilatkoznak a sajtónak, csak a saját csicskáiknak... az ugye nem baj? ... Sőt! ...kövér bunkó lászló elv nertárs házmester az országházából IS kitiltotta őket. .. ugye mandineres meg egyéb orbán csicskák? .. ez sem zavar titeket? ...na de nektek ezek az orbánista csicskák kellenek akik a gazdival az élen lopnak csalnak hazudoznak, közpénzen urizálnak, gazdagodnak?
Ui.... Csak szólok! ... Abba az ATV-be ahol vona gábor a vér náci fattyú, a náci "magyar gárda" egykori gazdája megmondó ember lehet, ahol kollégának tekintik a "prosti suttyók" szenny firkászait többé nem mennék be ha könyörögnének SEM. ... haaa gerinces politikus lennék...má pedig ha politikus lennék IS gerinces IS lennék.

Ez a fürjes balázs nevű orbán csicska nyíltlevelet írt Baranyai Krisztinának azon okon, hogy Baranyai Krisztina nem volt hajlandó az ATV-ben válaszolni a prosti suttyók firkászának kérdéseire. No én pedig ennek a csicskának írtam...
Fürjes Balázs! Na akkor ezeket a sorokat kezdheti is írni a következő nyíltlevélben ami az orbánista hűbéres nertársaihoz szól!
".....Kérem ne segédkezzen annak a rossz hagyománynak a feltámasztásában, miszerint csak a baloldalt illeti a szólás szabadsága és csak a baloldalnak lehet igaza közéleti kérdésekben! Ez kirekesztő, antidemokratikus és megalapozatlan álláspont lenne.
Szabadságjogaink, a szólás- és véleményszabadság, a sajtó szabadságának tisztelete miatt fontos, hogy ne utasítsuk vissza, ha kritikusan kérdeznek minket, még ha esetleg ellenszenvvel is viseltetünk a kérdezővel szemben. Mert nem a kérdező személye, pártszimpátiája, hanem a hallgatóság, Magyarország polgárai számítanak. "
Ugyanis a kend hűbéres társai sok éve nem hajlandóak a tisztességes sajtó ... sőt!...ellenzéki képviselők...kérdéseire válaszolni! Sokszor teszik a megjegyzést a kend hűbéres nertársai, hogy..."maguknak nem nyilatkozom".. vagy egyszerűen faképnél hagyják az őket kérdezőket.... aaa kendtek gazdája orbán viktor IS!... és a kend hűbéres nertársa kövér lászló házmester tiltotta ki a sajtósokat az ország házából már évekkel ezelőtt.
Úgyhogy kend először rajtuk a saját gazdájukon a saját nertársain kérje számon a sajtó szabadságát a nép tájékoztatáshoz való jogát! .. aztán firkálhat ilyen leveleket mások felé!
Majd ha kendtek lelki világát legalább ennyire zavarja a sajtó szabadsága az ellenzéki szavazók, sajtósok jogának sérülése is mint ahogy most ez, na akkor pampoghatnak, de addig csak evésre meg a gazdijuk hátsójának fényezésére használják az etetőjüket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!