2022/11/22

orbán az agybeteg és a nagymagyarországos sálja.

 orbán az agyilag  beteg tróger egy nagy magyarországot ábrázoló sállal bájvigyorgott a  kétballáb futballista dzsudzsákkal. Ez az elmebeteg képtelen felfogni, mit jelez a világ felé ha egy magyar főpolitikus, főleg miniszterelnök ilyen baromságot követ el. Meg is lettek rá a külföldi reakciók. Ez a hígagyú mindenütt a világban csak éget minket.... ideje lenne kötni neki egy sálat.... 

A legütősebb reakció..... 

Andrea Vollauschek kommentárja Orbán Nagy Magyarország sáljához, telitalálat.

"Látta már valaki Ausztria kormányfőjét az osztrák monarchia térképével feldíszítve??? Vagy az olaszokat a Római Birodalom után siránkozni???
Amit Orbán és a melldöngető nagymagyarok művelnek a több, mint 100 évvel ezelőtt (ráadásul önhibából) elvesztett területekkel, egy már rég széthullott ország valahai térképével, ez már egyenesen szánalmas!
Minek kürtölik szét a nagyvilágba, hogy lám, a magyarok leragadtak a múltba, képtelenek őszintén szembenézni a történelmükkel és tanulni az abban elkövetett hibáikból és téves döntéseikbôl, mint azt teszik más, életképes, haladó, értelmes nemzetek?
Muszáj dokumentálni, hogy a magyarok képtelenek boldogulni a JELENBEN, mert nem tudnak és nem is akarnak túllépni a múltjukon, sőt amit csöpögő pátosszal rózsaszín, hazug legendákba szőnek, magukat örökös áldozatnak tartják, ugyanakkor valami érthetetlen felsőbbrendûséggel lekezelnek minden más nemzetet!
Hogy lehet így élni? Hogy lehet így a mai nyitott, egyre gyorsabb tempóban fejlődő, globalizált világban, egy demokratikus európai államközösség keretében valamire is jutni????
Szánalmas és már enyhén nevetséges ez az eszelős trianonozás és nagymagyarországosdi!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!