2021/10/12

Azt mondja... "Márki-Zay szalonképesebb mint..."

 Tudod mit? A bánatos édes anyukáját hazaárulózza ez a szarházi volt orbánista, de ne minket! Szalonképes neked az a f.sz aki ugyanúgy hazaárulóz másokat mint a volt gazdája? ... akinek a "programja" abból áll, hogy a többieket mocskolja mint a volt gazdája? .. aki elfogadhatónak tartja a korrupciót ha az a hatalom megszerzéséhez kell? ... a gyerekverést csak nyoma ne maradjon? ... Mitől szalonképes ez nektek? .. Ennyi erővel szavazzatok orbánra, hiszen egy falka. ... a naaagy nemzethy keresztény konzervatív. Jaaa... aki a nőket ugyanúgy a konyhába óhajtja? Az embereket listázná az szerint ki a cigány és ki nem? ( Aztán majd vallás meg politikai nézet szerint is listáz? ) ...Aztán Dobrev miért nem alkalmas? ... Mert a tróger orbán azt mondta? .. mert "gyurcsány"? Ez a f.szkalap így akar nemzetet egyesíteni? ...

Míg Dobrev és Jakab az országot járták és a NÉPRE voltak kíváncsiak, ez a nemzethy keresztény azzal volt elfoglalva, hogy bronzérmesként az aranyat követelje... mint a gazdája.
még egy kis?.. adalék ahhoz, hogy ez a Márki-Zay az orbán bandában szocializálódott és ugyanazokat a módszereket használja...
Kell nekünk egy mini putyin orbán után egy mini orbán Márki-Zay?
"Hazudik, megvádol embereket, akik nem tudnak védekezni, aztán amikor valaki visszakérdez, azzal jön, hogy nem adhatja ki a bizonyítékait.
Ez mekkora undormányság már???
...és láthatóan már rendszeresen, teljesen tudatosan, mintegy "eszközként" használva teszi ezt a tisztességtelenséget.
Egy friss példa a cikkben ettől a most induló, de ezek szerint ki tudja milyen mélyre süllyedni képes alaktól:
Állítása szerint csak zsarolás, fenyegetés hatására áll ki sok ismert ember vele szemben, és "még a családtagjaik is megvetik azokat akik az ellenfeleit támogatják"...

Ui.
Én is beálltam volna bármelyik mögé ha nem úgy kezdi ahogy, függetlenül attól, hogy nekem melyikük a szimpatikusabb. De nehéz az mögé beállni amelyik már hazaárulóz azért, mert nem ő a kedvencem, na meg kezdetektől az öntelt egoista orbánista modorával jött, míg a többiek az országot járták ez nem hajlandó tudomásul venni a nép akaratát és bronzérmesként az aranyat követeli. Hogyan akar így kormányozni, összefogni? Majd akkor is hisztizik és akarnokoskodik, egyik frakciót játssza ki a másik ellen? Vezetni, kormányozni azokkal együtt akiket hazaárulózott? Milyen politikus az ilyen? ... Hogyan képzelheti bármelyik politikus... aki már legalább egy kicsit volt politikus... hogy ezt így lehet?

Ui-2
Hogy tisztább legyen a kép. Azt írja Sándor Katanics
Olvasom Vadai Ági Márki-Zay Péternek írt, felháborodott hangvételű levelét. Hallgatom Dobrev Klára nyilatkozatát. Egyértelmű, hogy mára csúnyán elmélyült az adok-kapok. Márki- Zay Péter ráérzett arra, hogy az előválasztók vevők a kommunikációjára. Egyértelműen a DK-t bírálja és nagyon jól tudja, hogy ez a következő napokban még sokat hozhat neki. Rengetegen mennek szavazni és sokan olyanok, akik az első fordulóban részt sem vettek. Úgy tűnik, túllendül az inga és most a DK legyőzése a valódi cél. Amikor 2018-ban Kész, Márki mozgalmának alelnöke indult itt Veszprém 1-es számú választókerületében, ugyanebben a stílusban osztotta a vetélytársait. Mindenkit, aki az útjába került, teljesen mindegy volt, hogy az baloldali, vagy jobboldali. Akkor persze nem volt előválasztás. Kész nem csak emiatt vesztett persze. Az önkormányzati választáson viszont már tudatosan rombolta az ellenzéki együttműködést. Nem tudta a hatpárti megállapodást szétverni, de ártani tudott. A DK itt Veszprémben most vele és az MMM-mel fogott össze és ma már biztosan tudom, hogy nem kis részben nekik köszönhető, hogy a DK a kérésükre is, mást indított helyettem. Vicces most azt hallgatni Márki-Zay Pétertől, hogy Dobrevvel nem lehet nyerni. Ugyanezt mondogatták Gyurcsány Ferencnek, annyi különbséggel, hogy Veszprémben rám mutogatva tették mindezt. S persze azt, hogy DK-s ként nem vagyok elég sikeres. Nem tudom mi lesz azokkal a nagy nevekkel, akik az előválasztáson DK-s ként szintén nem voltak elég sikeresek. Nagyon remélem, nem teszi őket úgy lapátra a DK, ahogyan engem. Végül is az nem tragédia, hogy engem beáldoztak. Az sokkal inkább, hogy most megtörténik mindez „nagyban”. Márki-Zay tökéletesen iktatta ki Karácsonyt, Jakabot, Fekete –Győr Andrást, most Dobrev Klárát készül kiszorítani a miniszterelnök-jelölti posztból. Sajnos nagy az esélye, hogy ez meg is történik. A választók többsége ugyanis átesett már a ló túloldalára. Nem érdekli, hogy mi lesz a következménye annak, ha olyan embert választ végül ebbe a pozícióba, akiről még jószerével semmit nem tud, nem ismeri valójában a célkitűzéseit. Az viszont tetszik neki, hogy odamond azoknak, akiket az átlagválasztó, aki most a Fideszt el akarja zavarni, hibáztat maga helyett is azért, mert még mindig a Fidesz van többségben. Az átlagválasztó most le akar hirtelen mindenkit váltani, a legkevésbé sem érdekli, hogy a jelölti poszt jóval több készséget, képességet, empátiát igényel annál, amit most MZP mutat, amire képes.
Döntöttem, elmegyek szavazni és Dobrev Klárára szavazok. Nem azért, mert DK-s voltam. Már nem vagyok az, és nem is fogom elfelejteni a DK vezetésének, miként lettem alkuk értéktelen tárgya. Azért támogatom Dobrev Klárát, mert Márki- Zay győzelme után szerintem a hatpárti együttműködés is könnyen szétszakadhat. Ahogyan Márki-Zay most megtámad bárkit, ha céljait keresztezi (ezen az oldalon is), úgy fogja megkérdőjelezni az eddigi megállapodás minden részletét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!