2021/09/24

orbán récsől és tiborcz vő a haldokló dekadens libernyák nyugatra költözött.

Pár írás orbán viktor KÖZPÉNZZEL általunk jócskán kitömött bukszájú "mi lábunkon álló" orbán récsöl meg a tiborcz vő Marbellára a haldokló dekadens libernyák nyugatra költözésével kapcsolatban.
"Orbán Ráhel Marbellára a globális maffiaközpontt luxus városába kőltözik. Marbella nemcsak egy turisztikai márka, hanem egy bűnügyi márka is.
Marbella egész Spanyolország luxus fővárosa. A szépek, gengszterek, adócsalók, drogbárók és gazdagok találkozóhelye. Ahol egy 12 millió Eurós ház a “normál” kategóriába tartozik.
Marbella milliomosai anonim élvezhetik a csodálatos város tengerpartját és a környék szépségeit. Emlékeztek még Michael Schumacher menedzserére Flavio-Briatoréra?
Ő Marbellán nyitotta meg első klubját a „Billionaire Club Marbella”. Felsorolni hosszú lenne mennyi világsztár, prominens megfordult nála az évek alatt. A belépő 100€, egy asztalfoglalás 1000€ és 20.000€ között mozgott. Orbán Ráhel egy olyan városba költözik, ahol az elmúlt 20 évben óriási korrupció volt. Egymás után tartoztatták le a „tisztességes” városvezetőket. Marbella -botrány
1991 -ben az Atlético Madrid labdarúgó klub vállalkozóját és elnökét, Jesús Gilt nagy többséggel polgármesternek választották. 2002 -ben Gilt letartóztatták, és le kellett mondania polgármesteri hivataláról azzal a váddal, hogy a város közpénzét befektette futballklubjába.
De még utódai, Julián Muñoz és Marisol Yagüe alatt sem enyhült a politikai helyzet. 2006 -ban a spanyol központi kormányzat végül feloszlatta a városi tanácsot, miután korrupció gyanújával letartóztatták a városi tanács 19 tagját. Óvatos becslések szerint a teljes pénzösszeg legalább 2,4 milliárd euró volt, amit elcsaltak. 96 ember ellen emeltek vádat.
A magániskolák piszok drágák. Akinek van évi 50ezer Eurója, az minőségi szolgáltatást kap érte. Orbán Ráhelnek a TE és az Európai adófizetők pénzéből van elég. Nem kell félteni, hogy a 3 gyermekét ne tudná a TE pénzedből taníttatni.
Magyarország első embere lánya, elhagyja a süllyedő hajót, miután megszerezte az értékeit. Marbella mára az orosz oligarchák és maffiózók kedvenc második otthona lett, nem csoda ha jól fogja ott érezni magát. Menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról.
Csak ezek, viszik a pénzünket, és még ott is a mi lábunkon fognak állni.
Büszke lehet a magyar nép magára, összehoztuk neki!
Marbella nemcsak egy turisztikai márka, hanem egy bűnügyi márka is
"Hogy vált Marbella globális maffiaközponttá?
A Guardian írása szerint az 1960-as évek Spanyolországában (ahol még Francisco Franco, a caudillo
volt az úr) tudatosan estek neki a Costa del Sol fejlesztésének. Először kispénzű turisták özönlötték el a régiót, majd népszerűvé vált a
gazdagabbak körében is, aztán megjelentek a szervezett bűnözős figurái is. Ahogy Antonio Romero író, expolitikus, maffiaellenes aktivista magyarázta:
Ez volt a francói megegyezés. Ti, a bűnözők, idejöttök lazulni, nem követtek el semmilyen bűncselekményt, és hozzátok a pénzeteket.
Csakhamar globális szinten is jelentős szervezett bűnözési központtá vált a város. A spanyol terrorellenes és maffiaügyi hírszerzési központ
adatai szerint manapság mintegy 113 bűnözői csoport aktív a városban, ezek 59 országot „képviselnek”. Azért egy fontos dolgot kiemel a lap:
drogok szempontjából ennél ideálisabb város nem igazán létezhet a kontinensen. Délen egy szűk tengerszoros túloldalán ott fekszik a nagy
hasistermelő Marokkó, közel a fontos kompkikötő, Algeciras, ahonnan az Európába érkező kokain nagy része belép a földrészre, a Málaga és
Granada közti hegyvidék pedig Európa fő marihuánatermesztő vidéke. És persze egy köpésnyire van az adóparadicsom, a brit fennhatóság alatti
Gibraltár. Egy spanyol nyomozó így fogalmazott:
A Costa del Sol egyfajta központ, egy coworking tér [közösségi munkatér], ahol a világ szinte minden fő bűnbandája valahogyan jelen van. Ez a
bűnözők ENSZ-e egy globalizált világért. Marbella nemcsak egy turisztikai márka, hanem egy bűnügyi márka is."
Vásárhelyi Mária
Valami bűzlik Marbellában! Meggyőződésem szerint az egész - egyébként sikeres - előválasztási kampány nem árt annyit Orbán Viktornak, fél évvel a választások előtt, mint az a hír, hogy a saját lábán álló, saját leánya, a saját lábán a családjával együtt a milliárdosok paradicsomába, Marbellára költözött, ahol a legidősebb gyereket már be is íratták egy nemzetközi iskolába(!). Orbán Ráhel az orbáni hübrisz legfontosabb örököse, akinek 33 éves férje néhány év alatt Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozója és a nepotizmussal átszőtt korrupció szimbóluma lett. Nem tudom elképzelni, hogy ez a történet ennyire egyszerű lenne! Orbán Viktor, akinek még azt is egy PR kommandó találja ki, hogy hány gomb legyen begombolva a zakóján, pontosan tudja, hogy számára egy ilyen lépés végzetes lehet. És hogy ez egy Instagram posztból derüljön ki, ne egy hosszú idő alatt felépített kampány előzze meg, ezt sem tudom elhinni. Hiszen ebben a döntésben minden benne van, ami ellen Orbán háborút hirdetett az elmúlt 10 évben. A lánya, a veje és a három unokája migráns lesz egy olyan helyen, amely közismerten a szabadosság, a bűnözés, a fényűzés egyik központja a világon és itt az unokája egy nemzetközi iskolába fog járni, ahelyett, hogy itthon, egy katolikus lánynöveldében sajátítaná el a Takaró Mihály által összeállított mélymagyar nyelv és irodalom minden csínját-bínját - ez így együtt az orbáni politika szembeköpése. Vagy nem igaz a hír, vagy valami egészen súlyos válság következménye lehet. Persze, azt eddig is érzékeltük, hogy Orbán Ráhel minden szempontból az apjára ütött, így talán kíméletlenségben és gátlástalanságban is... és ezt a lépést így és most nem az apja beleegyezésével tette meg. Vagy ha igen, akkor ebben kell lennie valami sokkal bonyolultabb csavarnak. Mert persze Tiborcz ma már az EU-s pénzek ellopásának szimbóluma, de ha emiatt mentek volna el, akkor nem Spanyolországba mentek volna, hanem Dél-Amerikába vagy Távol-Keletre. Szóval várjuk ki a végét!
Gábor György
Próbálom elképzelni, miként szólítgatták és cirógatták volna nemzeti-keresztény elkötelezettségű kormánypárti politikusok, valamint jó bérből és fizetésből élő kurzussajtósok Gyurcsány Ferencet, ha péntekre virradóra róla tudta volna meg Magyarország információra kiéhezett népe, hogy valamelyik gyermeke, házastárssal, unokákkal, tokkal-vonóval kitántorgott a nyugati világba, hogy a gyerekek „egy csodálatos helyen” kezdjék el a tanévet (vagy 3000 km-re a Nemzeti Alaptantervtől), „új kultúrát, új nyelvet megismerve”, (mint arról tiszta forrásból értesülhettünk, a gyermekek „már most imádják az iskolát”, holott Takaró Mihály amott nem farigcsálta nemzetivé a tanrendet, továbbá se Maruzsa államtitkár, se Klebelsberg Központ), végső soron csak azért, hogy testközelből működtethessék az ottani szállodájukat, amely várhatóan egy szállodalánc részét képezi majd. Egy olyan helyen, amely nem mellékesen a világ gengsztereinek offshore-paradicsoma, kábítószerrel-olajmilliárdokkal-pénzmosással-fegyverkereskedelemmel folyó Kánaánja.
Summa summarum: szemét alak ez a Gyurcsány, most már aztán igazán Stop, Gyurcsány!, meg az 1%-nyi mínusszal majdnemGyurcsányKarácsony, meg az egész tehetségtelen bagázs, akik úgy akarnak kormányozni, hogy még a gyermekeiket sem voltak képesek egy kecses szállodaláncon saját lábra állítani, legjobb gyerekkori barátból Európa egyik leggazdagabb gázszerelő-milliárdosát előállítani, s végtelen szorgalmukból és munkabírásukból még egy szaros hatvanpusztai kéglire sem futotta.
Apropos, Hatvanpuszta! Hogy az miként is lett, azt nem tudhatjuk, mert abban a családban a gyerekeknek nem szokás beleszólni a szülők dolgába. Eközben a nyugatra távozó család világos üzenete, hogy amott a szülők sem szólnak bele a gyermekek dolgába.
A liberalizmus diadala!

Utóirat: a kiköltöző családot remélhetőleg a Magyar Honvédség tulajdonában lévő, ám kizárólag privát célokra használt repülőgép fuvarozta a távoli, „csodálatos helyre”, az „Ugyanott már luxusjacht is rendelkezésre áll” fedőnevű, 857 évre titkosított honvédségi akció keretén belül. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!