2021/09/09

A "hiradó.hu"-n ez a kormány szócső nő.......

 A "hiradó.hu"-n ez a kormány szócső nő ...tudjátok?... az amelyiknek a hites ura kaszinó koncessziót kapott csak úgy lazán titokban hamar.... aszondja... "A válaszadók 98 százaléka gondolta úgy, hogy Magyarországnak ki kell állnia az érdekei mellett, hogy nem engedhetünk Brüsszel zsarolásának – mondta kormányszóvivő.

Meg azt is aszonta még... "Az emberek 97 százaléka szerint a gyermek nevelése kizárólag a szülők feladata és felelőssége"
Én pedig válaszoltam nekik.
Na akkor figyeljen kiskegyed! Ezt eddig is tudtuk. ...Márminthogy a gyerek nevelése a szülő dolga elsődlegesen... Na meg az óvónéniké a tanároké a társadalomé IS!... Ugyanis az óvónő a pedagógus IS nevel a viselkedésével a megjelenésével. A társadalom IS nevel azzal amit mutat a gyerekeknek. Egy végletekig megosztott, gyűlölködő protekcionista társadalomban a szülő a lelkét kitehet, mert felnő a gyereke aztán mit lát? ... Ha egy 22 éves egyetemista lehet helyettes államtitkár, mert apuci nyal a főhalljakendnek?....mit lát a gyerek? ... ha nyalást, kivételezést, protekcionizmust lát, ha azt látja, hogy egyesek milyen könnyen jutnak iszonyú vagyonhoz, csak mert haverja a miniszterelnök a miniszter... ha taknyos semmit érő nyikhajok urizálhatnak KÖZPÉNZEN... Mit lát a gyerek? ... Ha a vénségrémség hűde nemzethy keresztény habzó szájjal gyűlölködik? ...mit lát a gyerek?
--Jaaaa... 30 évre csak úgy hamarjában titokban KASZINÓ koncessziót kap valaki férjura csak mert a nej épp jó helyen nyaldos....Mit lát a jól nevelt gyerek? ... ...és azt fogja mondani a szeretetre jóságra munkára tisztességre becsületre gerincességre nevelő szüléinek... "menjetek ti a jóságaitokkal a bánatosba!.... itt nyalni taposni átgázolni gyűlölködni kell és érvényesülök... " Na naccsasszon kiskegyed! Ezt mesélje el a gazdáinak! ...még valamit! ...és eztán a tróger gazdái meg a csuhások SE! avatkozzanak, ne ugassanak bele abba, hogyan s mire neveljük a gyerekeinket! Világos!?... vagy vegyük újra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!