2021/09/05

A fidesz Kötcsén.

"Kötcse a Fidesz tükre, amivé rohadt harminc év alatt. Elhízott, zsíros szájú, pálinkát böfögő csinovnyikok, akik a polgár szó jelentését sem ismerik, de vele takaróznak, mint mindent befedő dunnával."
...hozzá teszem még a "nemzethy"...Így 'hy"- nal a végén úgy horthy korszakosan.... és a "keresztény" azaz "nemzethy keresztény" fogal-ommal/makkal sincsenek tisztában, csak az egybiteseknek szóló elmebeteg hazug álca. Így álcázzák a hatalom mániát a hazug hűbéruras, hűbéreses, csicskásos tolvaj rendszerüket. ...a volt "libernyák" ..."diplomás kommunista".... ahogy a gazdájuk orbán viktor nevezte a Liberálisokat.... aztán "népi"... aztán "illibernyák" aztán az a naaagy "nemzethy keresztény" fijjuk... Jaaa...és Soros ösztöndíjasok meg Soros pénzén a pártot felépítő valamikori bozont hajú farmeros suttyók.

a filmes csicskásaik az "Elkurtuk" című Gyurcsányról szóló szemetük után ... kezdhetitek az új filmet a "Farmeros hosszú hajú vagyontalan libernyák....diplomás kommunista ...voltam, elhízott hájas leggazdagabb nemzethy keresztény lettem." címűt a gazdátokról és bandájáról orbánról. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!