2020/07/06

hoppál péter és az ő gerince.

Ez a gerinctelen féreg hoppál péter nevű szar alak meg a 888 nevű orbánista szenny ...hát.... a tróger féregnek van a pofáján bőr de rendesen. Van ez a volt perui nagykövet kaleta gábor nevű patkány pedifil féreg. Na ez a 888 nevű szenny és ez a hoppál péter nevű szaralak most kenné a baloldalra, mondván... idézem, -" Dr. Hoppál Péter
Tegnap, 12:51 ·
A baloldali pedofil diplomata ügyét agyonhallgatja a "függetlenobjektív" sajtó. A független bíróság meg pár forint bírsággal elengedi. Hol van most az Index, 444, HVG harca az igazságért?? Deutsch Tamás szavai: "Van ez az aberrált, pedofil képeket tonnaszám gyűjtögető Kaleta nevű volt nagykövet, akinek a számítógépén több mint 19 ezer, gyerekkorúról készített pornográf képet foglaltak le.
Több mint 19 ezret!
Mindezért a végtelenül független magyar bíróságtól egy évet kapott, azt is felfüggesztve és 540 ezer forintos pénzbüntetést kell fizetnie.
Egy év felfüggesztve!
Szégyen és gyalázat! ..."

A tróger senkiházi tetvek kennék a baloldalra a kalota gábor féreg ügyét.

Na akkor hoppál nertárs! Ki a bánatos isten nevezte ki ezt a kalota férget nagykövetnek? Ki lopta haza miután kiderült az ügye? Amikor a külügyből Külgazdasági és Külügyminisztérium lett, a Latin-Amerika és Karib-térség Főosztályra került, onnan került Limába 2017-ben. ...azaz ugye szijjártó nertárs nevezte ki nagykövetnek és még az első orbán kormány idején került a külügybe. Ki is menekítette haza Limából? ... Nem de orbán viktor és az ő fidesz-kdnp nevű hűbéresei uralkodnak? Ki is a főügyész? ...nem de a naaaagy orbán haver a fidesz bűnszervezet főügyésze polt péter? Melyik ügyészség kérte rá a legenyhébb büntetést? .... Akkor miről böfög kend hoppál nertárs? Kendteknek tényleg rekord vastag bőr van a mocskos pofájukon. Ez a balhé a kendteké, méghozzá konkrétan a semmire sem alkalmas suttyó szijjártó kakadu petyáé. ...na meg a "hűde keresztény"? ... orbán bandáé mert ugyi kalota nertársuk is hűde keresztény...hogyan is lehetne baloldali ugyi? ...



6 megjegyzés:

  1. Ezeknek ku...a vastag bőr van a képükön! Trógerok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van nekik mint öt rinocéroszén együtt. Mivel levakarni magukról nem tudják, most próbálják a férgek rákenni a baloldalra.

      Törlés
  2. Igyekeznek a felelosseget madra haritani. Majd kinevezik egy jo kis zsiros allasba.

    VálaszTörlés
  3. Már előre lezsírozták az egészet! Nem vagyok összeesküvéselmélet hívő, de azt is valószínűnek tartom, hogy más is benne volt a bizniszben a külügyben! Nem véletlen volt a vádalku, ilyen feltételekkel, hogyha elviszed a balhét (bűnösnek vallod magad) akkor felfüggesztettet kérünk rád!

    VálaszTörlés

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!