2020/04/19

Tudd!..miért nem jut neked elegendő!

Tisztelt Magyar orvosok, ápolók, idősek otthonaiban dolgozók, magyar adófizetők! Csak hogy tudjátok NEKTEK miért nem jut elegendő! ...és hová megy a MI adónk. ..és miből urizál, játszik jóságos nagybácsit orbán és tróger bandája!
...és a kárpátaljai tezsvíreink esmét szeretett pártunknak és kormányunknak köszönik... Nem ám neked akinek a rovására ezek küldözgetik...nem ám neked adófizető akinek a pénzén ezek jóságos nagybácsit játszanak... Neeem...
...és TE kedves magyar.... vedd meg itthon arany árban...haaa egyáltalán lehet kapni. Ki is "az első" orbánnak és egész bandájának? ...Magyarország?... "Nekünk Magyarország az első" ? .... A melyik Magyarország? ... hogy nem ez itt a határokon belül, na az biztos!
Pár napja ettől jóval több Romániába a romániai testvéreinkhez, aztán Albániába, Macedóniába, Szerbiába, Szlovákiába...és kitudja még hová... Miért is vannak a
Waberer's International ( szállítmányozó vállalat, orbán egyik kedvenc oligarhája ) raktáraiban hetek óta kínai - magyar légihídon érkezett védőeszközök? ...
"szeretett pártunk és kormányunk orbán viktor" helyi helytartói, kampányolói! Ezt magyarázzák meg nekünk ha tudják! ... vagy ez is hazugság?... alpolgármester asszonság!
Kárpátaljára a következő védőfelszerelések érkeztek:
75000 orvosi maszk
25000 FFP2 típusú respirátor
1000 védőszemüveg
5000 védőruha
30000 pár orvosi kesztyű
1500 védősapka
1000 orvosi arcvédő pajzs
3000 cipővédő
5000 liter fertőtlenítő

"A magyar kormány jóvoltából 8,5 tonna védőeszköz érkezett Kárpátaljára

2020. április 18-án megérkezett Beregszászba a 8,5 tonna össztömegű védőeszköz-segély szállítmány az Ökumenikus Segélyszervezet szervezésében – tájékoztat Magyarország Beregszászi Konzulátusa a Facebook-oldalán.

Az Ukrajna számos régiójában évtizedek óta humanitárius és fejlesztési munkát végző szervezet a Külgazdasági és Külügyminisztérium felkérésére vállalta a segítség gyors célba juttatását.
Kárpátaljára a következő védőfelszerelések érkeztek:
  • 75000 orvosi maszk
  • 25000 FFP2 típusú respirátor
  • 1000 védőszemüveg
  • 5000 védőruha
  • 30000 pár orvosi kesztyű
  • 1500 védősapka
  • 1000 orvosi arcvédő pajzs
  • 3000 cipővédő
  • 5000 liter fertőtlenítő
Az eszközökből a megye számos egészségügyi ellátást nyújtó intézménye kap akár több hónapra is elegendő készletet: a beregszászi járási kórház mellett támogatásban részesülnek az ungvári, munkácsi, nagyszőlősi, técsői, rahói, huszti, és ilosvai járási kórházak, valamint a megyei kórház, infektológiai kórház, gyermekkórház, kardiológiai intézet, családorvosok és a megyei mentőszolgálat – olvashatjuk a közleményben."

15:02 Április 18, 2020

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!