2020/01/30

Migráns betörés? Lámpás? Te mit választanál?

E bejegyzésemnek három kérdést adtam címnek.
A napokban megjelent egy hír, miszerint az egyik határátkelőnél mintegy 60-70 "migráns átszakítva a kerítést, betört az ország területére. Több sajtó is megszerezte az ott lévő kamera felvételét. .. Erre vonatkozik az első "kérdés". A "lámpás"?... és a "...mit választanál?" ......

Eleve miért "Fegyveres Biztonsági Őrök" őrzik a határt? Ja hogy nincs elég rendőr?...mert levezényeltek egy csomót boszniába ugyi...kücsönbe... Akkor viszont miért nem katonák!? ...az sincs elég? pacal rezsi sziszi nagy mellénnyel...izzé...nagy hassal tokával hirdette..."Megerősítjük a határ védelmet, több katonát vezényelünk a határra..." Hol vannak? Kiképzetlen töketlen "biztonsági őrök " őrzik a határt?
Végig látják a "behatolókat" a monitoron...Ugye mozog a kamera jól láthatóan és követi a mozgásukat, azaz valaki vezérli a kamerát. Tehát látták őket. DE!...megvárják míg a kerítést EGY ember lehúzza, majd az oszlop kidől...csak úgy lazán....Milyen kerítés az ilyen?.... átmásznak rajta.... ( Minő fura.... Ezek a "migráncsok tudták hogy ott a leggyengébb?...ugyanis egyenesen odamegy.....) Azán mennek ki azok a "fegyveres biztonsági őrök"? ...
Eleve már akkor a kerítésnél kellett volna lenniük, mikor látták a monitoron, hogy érkeznek.
Ha én lennék a főnökük, nemhogy jutalmat adtam volna nekik, hanem kirúgááááás! Ha rendőr vagy katona?... Katonai ügyészség elé velük.
Eleve több sebbül vérzik ez a történet..... Ha valaki figyelmesen megnézi azt a felvételt...Még szakértőnek sem kell hozzá lenni. Soook furaság feltűnik rajta.
Ha annyira őrizni kell azt a határt, akkor őrizzék ám de rendesen rendőrökkel, katonákkal! ...és akkor a feltételeket is biztosítsák ám hozzá de rendesen!
Esetleg nem is kell annyira őrizni azt a határt, így elég a "fegyveres biztonsági őrség" is? Ez esetben viszont, akkor fogják be a pofájukat rezsi sziszistül töketlen bakondistul mindannyian és ne használják a "naaagy veszélyt" a sötét ostoba magyar riogatására holmi tróger propaganda célból!

"Amely nép sötétségben él, ne zászlót vigyetek előtte, hanem lámpást." ( Ady Endre )
A sötét ostoba szolgalelkű magyar előtt vihetsz akár 1000 W-os reflektort is. Sötét és szolgalelkű marad, mert eleve fingja nincs arról, mi is az a demokrácia, nem is tud mit kezdeni vele. Neki urak kellenek akik előtt hajbókolhat, kezet csókolhat, akik megmondják neki miről mikor mit gondoljon, mi legyen a véleménye. Urak akik "ellenséget" adnak neki akit aztán lehet gyűlölni, akire ráfoghatja összes saját balfaszságát, történelmi bűnét, sikertelenségét. Közben pedig döngetheti mellét naaaagy magyarságával hűde kereszténységével, ríhat, sopánkodhat a saját ostobasága miatt elcseszett sötét múltján. Közben pedig irigyel, lenéz mindenkit aki sikeresebb nála, aztán naaagy magyarságára kereszténységére a naaagy hősi múltjára hivatkozva kevetálhatja mások javait, jólétét..."mert az neki jár".... hát ilyen a magyar..... Ilyen volt és ilyen is maradt. Aki mindezeket megadja, biztosítja neki, az fogja ( meg )...vezetni.

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen. " ....vagy méginkább is-is!....teszem hozzá én.

Ha most megkérdenék...."Te mit választanál.........?" Gondolkodás nélkül vágnám a választ. "Vissza oda!"...és nem azért, főleg nem azért mert akkor voltam fiatal, hanem épp a ma fiataljaiért a fiaimért.  Ti tettétek ezt trógerok, talpnyalók, ócska szolgalelkűek! 😪
"...apám azt mondta, neked jobb lesz. Én is ezt mondtam a fiamnak. És aztán számonkért, szelíden, de igazat kérve...És én nehezen tudtam neki mondani bármit is..."

:'( Én sem ezt ígértem a fiaimnak. :'( ...és nem ezt ígérték nekünk azok a trógerok a naaagy rendszerváltó demokraták. Ne legyen nyugtuk a sírban sem. Vesse ki őket magából ez az átkozott megnyomorított föld!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!