2019/10/05

Így mulat egy NER-es magyar úr.

Így mulat egy NER-es magyar úr. Ne nézze akinek kényes a gyomra. Kőkemény. Na kérem! ...hát így működik ez a NER-ben és ez csak egy a sok közül.
Kipihente a sooook tisztességes becsületes munkát amit a győriekért végzett. Na meg aztán védte és ápolta a keresztény kultúrát. Módszertanilag bemutatta hogy mi is az a "női principium" amiről a nemzet házmestere meg a nemzet dalnoka hablatyolt. Ilyen egy "igazi ner-es keresztény magyar" polgi. Komolyan veszi a feladatot amit Európa dns-e, a kereszténység naaagy harcosa és védelmezője szeretett pártunk és kormányunk orbán viktor kirótt rájuk.
Ha egy közember egy vállalkozó csinálja ezt, nem érdekel. Ő magán ügye meg a családjáé. Na de borkai nertárs egy nagyváros polgármestere és így már igen erőst felmerül a gyanú, mibül is telik erre neki? 10 - en millás luxus hajókázások luxus qrvákkal?
Aztán... egy magát kereszténynek hirdető párt a kereszténység a keresztény kultúra naaagy védelmezőiként akarnak tündökölni ugyi...Erről pofáznak habzó pofával. Erről nyomja a tróger gazdájuk a süketelést, erre hivatkozik a tróger banda. ... Na most akkor hogy is? Ezis a naaagy keresztény kultúra része?...védelme? Szerintem inkább más...nagyon más. Ez semmi más mint mocskos tróger sok színűség, pofátlanság, trógerság, korrupció. ...és felmerül a kérdés... Hány ilyen eset lehet még abban a tróger bandában? Hány naaagy keresztény polgármester követhette el ezt vagy akárcsak kicsit kevesebbet? ... Tróger alja banda mind egy szálig gazdástul, talpnyalóstul, támogatóstul.

Jutott eszembe kettő igen súlyos gond ezzel a borkai botránnyal kapcsolatban. A kiteregető egyik résznél azt írja..."A belügyminisztériumnál lévő kontaktom szerint Borkairól minden a Pintér kezében van..."
Azaz!!! és itt jön a két óriási gond.
1.- Ennek az egyenlőre ismeretlen valakinek, aki ugye nem akármi lehet ha ilyen fotókat tudott készíteni Borkairól, aza benne volt nyakig..."KONTAKTJA", azaz beépített besúgója van a BM-ben. Ez hogyan lehetséges!? Azaz bűnözők bármit megtudhatnak a BM-ből? Olajszőke pintér sanya erre mit lép?
2.- Ha igaz amit az illető ír, hogy "kontaktja" van a BM-ben és Borkairól "minden a Pintér kezében van." , akkor újfent súlyos a gond, ugyanis ez azt jelenti...Olajszőke Pintér mindenkit figyeltet és komprommittáló adatokat gyűjtet még a saját embereikről is. ...azaz bármikor bárkit kicsináltat...nak. A BM-et arra használja...ák hogy embereket megfigyeltessenek, kompromittáló adatokat gyűjtessenek? Mit tudhat olajszőke pintér sanya?...az "olaj ügyektől" kezdve!? Miért is olyan igen stabil a BM - i széke!? 
és akkor a súlyos kérdés újfent... Mindezt a figyeltetést pintér a saját szakállára teszi, vagy orbán tudtával, engedélyével, esetleg utasítására?
Attul tartok, igen érdemes lenne ezeken a kérdéseken az ellenzéki politikusoknak elgondolkodniuk és lépni rá valami ütőset.
...és folytatódik. Egyre keményebben, -https://ezazordogugyvedje.wordpress.com/20…/…/03/a-peldakep/

Ui.- Mivel az "Ördög ügyvédje" blogot a wordpress - ről eltüntették, így a fenti linkeken már nem érhető el. Viszont elérhető ITT,- Az ördög ügyvédje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!