2019/10/11

."Tudjátok mit?...Az én gerincem a gyerekeim az unokáim jövője az én hazám ettől sokkal többet ér!"

TE!...MI!...vagyunk a MUNKAADÓK és ŐK a MUNKAVÁLLALÓK az ALKALMAZOTTAK!
Az elmúlt hetekben "Állásinterjúk" voltak szerte az országban. Leendő önkormányzati képviselők, leendő polgármesterek pályáztak a leendő munkaadóiknál, azaz nálunk a meghirdetett állásokra. Ők a pályázók és MI a munkaadók.
Most 13-án vasárnap eljön a döntés órája. Mi döntünk kiknek a pályázatát fogadjuk el, aztán kik lesznek azok, akik elnyerve bizalmunkat, képviselhetnek majd minket a mi közügyeinket a következő öt évben, rajtunk áll kik kapják és rajtuk áll hogyan élnek vele.
Ők pályáztak, Mi döntünk! Ki ki benyújtotta a maga pályázatát. Volt köztük aki csak annyit mondott..."Folytatjuk" ....aaaa mit is?...kérdezzük mi! ...volt válasz?...nem nagyon. Volt aki annyit mondott..."Nekünk Magyarország az első." ...Magyarországból mi is?...kérdezzük mi!... válasz? ...háát... Ha kellően figyeltünk és gondolkodunk, tudjuk jól hogy mi.
Volt aki fenyegetőzött, ha nem ő, ha nem az övék, akkor....nem lesz pénz, lesz migráns... Na de kérem! "...ha a mi...akkor tudok adni pénzt" Naaa! "Tudok"!? ...a sajátjából? Nem de a miénket "tudja"!? Neki nincs pénze...illetve van, csakhogy annak igen nagy része is a miénkből van...ellopva. ...
Volt aki Romániából hozott ( a "választási" krumplit Romániából?... és a Magyar gazdák? ) krumplit osztogatott. Na de kérem!...megvesztegetni a munkaadót!? ...ilyen ócsó lenne a munkaadók gerince? Ennyire értékel a munkavállaló pályázó a leendő munkaadót!? Naaa!
Volt aki újra pályázott, de közben bukott óriásit, mert kiderült róla ez meg az. ...orgiák, korrupció, munkaadói pénzén dőzsölés.... Volt akiről még nem derült ki...még nem. ...
Volt aki még nem tett és biankó csekket akart aláíratni velünk, aztán...gondolta...majd lesz valami.
Volt aki még nem tett, mert nem volt rá lehetősége, de bemutatta mik a tervei az elképzelései.
Volt aki bemutatta mit tett eddig és mik az elképzelései, tervei eztán. Volt aki tett és volt mit bemutatnia.
MI, leendő munkaadók pedig kapkodtuk a fejünket és próbáltunk eligazodni a rengeteg ilyen olyan pályázat közt. Hol könnyebben, hol nehezebben, hol pedig ledöbbenten néztünk ki a fejünkből, hol pedig elkeseredtünk, hol a dühtől nem tudtunk megszólalni... Volt hogy a keserűségtől... ilyen silányak?...ilyen ócska a választék? ...ilyenek, ilyen trógerok akikben előzőleg bíztunk?... Meglopják, hülyének nézik, átverik a munkaadóikat!? Hol a tisztesség!? Hol a becsület!? Hol a morál!? ...van még olyan?
Volt ...van köztünk munkaadók közt aki elgondolkodott... ha ezek ezeket megtehették és mi eltűrjük, sőt sokan közülünk ezt elfogadhatónak tartják... Biztos hogy a munkavállalókban van a hiba?...csak bennük?.. Nem de tán mi munkaadók vagyunk a legnagyobb hibásak? ...trógeroknak, gazembereknek adunk igen jól fizető munkát sok kiváltsággal, trógeroknak adunk bizalmat? Trógerokra, semmit érő gerinctelenekre bízzuk az életünket a hazánkat a gyerekeink jövőjét?... Eladjuk nekik...MI a munkaadóik a MI vállalkozásunkat ezt az országot párkiló krumpliért!?
Aki kapott abból a Romániából hozott választási krumpliból? ....javaslom, főzzön belőle egy jó paprikáskrumplit, aztán gondolkodjon el, majd vasárnap mondja azt..."Tudjátok mit?...Az én gerincem a gyerekeim az unokáim jövője az én hazám ettől sokkal többet ér!"
Aki nem kapott abból a krumpliból, ő is gondolkodjon el, aztán vasárnap döntsünk megfontoltan, józanul a lehető legjobb, legbecsületesebb mellett. ...akik NEM tartoznak a trógerok társaságához a MI pénzünkön dőzsölőkhöz, urizálókhoz a MI pénzünket herdálókhoz. ...akiknek valójában minden valaha volt tisztességes szlogen csak mocskos álca, akiknek valójában csak a sógor koma cimbora saját család feleség gyerek stróman hűbéres talpnyaló a fontos.
Azokra...Akik nem fenyegetőzni, gyűlölet plakátolni tudnak csak, hanem építeni, békét nyugalmat teremteni is. Azokra akik tudják, értik, ők a MI alkalmazottaink, ők vannak értünk és nem mi értük és nem uraink, hanem vezetőink, képviselőink. Azokra akiknek nem a sógor koma cimbora saját család feleség gyerek stróman hűbéres talpnyaló a fontos, sőt, meg sem fordul a fejében.. Azokra akiknek a falujuk a városuk a megyéjük a választóik a munkaadóik az elsők a legfontosabbak!
Hetek óta Állásinterjú volt!... Vasárnap MI munkaadók döntünk! Döntsünk helyesen, okosan, megfontoltan!...a hazánkról a gyerekeink az unokáink jövőjéről. Én döntöttem!
A tettek a valós eredmények a tisztesség a becsület a morál beszélnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!