2019/08/07

NEM REKLÁM! ...legalábbis nem pozitív.

Ez a szenny propagandista szenny firkász vésey kovács lászló https://www.facebook.com/veseykovacslaszlo/?ref=br_rs a prosti suttyók szenny lap firkásza nem akar "kerekes székes embereket látni".
...hát írtam neki pár kedves keresetlent.
Figyelj te prosti suttyó propagandista népművészeti agyagedény! Tudtad hogy a főnököd a kádári belügy kedvenc tudósítója volt? ...és azt tudtad hogy a birkamenetelő propagandista társad az mszmp központi lapjában osztotta a lenini ideológiát? ...és azt tudtad agyagedény!?...a gazdátok hűbéres birkanyájában több a volt "kommunista" mint az egész ellenzékben együtt?
Egyéberánt agyagedény! Soros meg migráns gyűlölet uszító plakátokat sem akarunk látni qrva drágán a MI pénzünkből a tróger gazdátok utasítására! orbánista tróger szenny propagandát meg propagandistákat sem akarunk látni! ....aaa mi pénzünkből kitömve. Az a MI pénzünk és nem ilyen szemetekre dobtuk össze! Iskolákra egészségűgyre utakra közszolgáltatásokra... Fogtad agyagedény!?...vagy vegyük újra? A Coca Cola a sajátján reklámoz és azzal amivel akar!
Mivel fotót megosztani itt nem lehet, így körül írom. Van egy fotó és a semmit érő dajcs tomka meg a ganyé szájú propagandista társad a bayer zsolti szerepelnek rajta. A tomka áll mint hülegyerek és vigyorog a bayer pedig szorosan mellette feszülő farosban átölelve tomkát a bal lába felhúzva bájvigyorog.   Nem mondoooom... cukker mukker fijjukák úgy együtt abban a pózban. Na de a gazditok a viktor meg a haverja az erdogán sem semmi egymással szemben kézenfogva bájvigyorogva mint két szerelmetes turbékoló tubica.   Na agyagedény! Lehet menni a MEOSZ székház elé aztán térden állva a rokkantak bocsánatáért esedezni! ...még te is megérheted hogy tolószékes leszel, esetleg csak szívószállal bírod a ebéd pampuskádat az etetődbe szivattyúzni, azt is csak segítséggel mert a kicsi kacsóid bénán lógnak a semmibe. Na akkor rád sem lesz kíváncsi senki. ... aaa most titeket éltetők a nektek bégetők sem. lesajnálva méla undorral néznek majd rád.... érzés ám wazze!
...és egyéberánt a szüléid a párod a gyerekeid...ha vannak...mit szólnak hozzá hogy egy ilyen gerinctelen elvtelen szenny firkász szennypropagandával keresi meg a betévőre valót?

 Na megnéztem. Ott van még és páraknak tetszik is az írásom. :) Viszont egy Pongor Sándor nevű agyilag elmaradott hozzám szólt. Így, -"Pongor Sándor Te beszélsz? Aki a karhatalom embere volt?
Te mi voltál a kádári belügyben? Pont egy volt komcsi katonatiszt ne szóljon meg másokat."
Na erre válaszoltak is neki ketten. :) Majd én is elláttam némi infóval. 
Ezekkel ni, - Pongor Sándor Suttyókám! Tanulj! A "Katona tiszt" azt jelenti, KATONA és a Honvédelmi Minisztériumhoz tartozik tartozott! Vágod? Azaz NEM "belügy" és NEM "karhatalom"! Ezt is fogtad a csökött agyaddal? ...és igen! Katona tiszt voltam a Kádár rendszerben is. Soha nem tagadtam és nem is fogom. Sőt büszke vagyok rá. Nem váltottam elveket köpönyeget sem forgattam a gerincemet sem dobtam illetve adtam el. Nem így a ti ócska gazdáitok. Ennek a prosti suttyók nevű szennynek a főszerkesztője a kádári belügy kedvenc tudósítója volt, most orbán popójába lefetyel nyakig. A birkamenetelő suttyó az mszmp központi lapjában osztotta a szovjet ideológiát még 88-ban is. Most orbán popójában lefetyel bőszen. ....és még sorolhatnám kik hányan igen élvezték a Kádár rendszer minden előnyét, besúgók, funkcionáriusok voltak itt ott és most ezek a tróger elvtelen gerinctelenek habzószájjal komunistáznak. 
Tudtad? ...a gazdátok orbán viktor a Kádár rendszerben tanult jogot, azaz szolgálta a kádári jogrendszert, az apja üzemi párttitkár volt. A házmester kövér lackó az mszmp kb - hez tartozó "társadalom kutató intézet" munkatársa volt. ...és még hányan....hóbagoly, tömjén semjén.... ajjajj. Tudod mé nem nyilvánosak még mindig sokadik igérgetés ellenére sem a III/III - as akták? :D Nem tudod? ...na gondókoggyál suttyó! jaaa...és az "olaj akták" sem. ...olajszőke pintér?...mond valamit? Jaaa...ő meg télleg bm-es, azaz "karhatalom" volt, ugyanis randőr vót a suttyó a Kádár rendszerben. ...aztán "keresztapus" lett. Vágod? Na te suttyó!...így szójjá be. 

Nem bírtam megállni. Nyomtam még nekik némi rágódni valót. :) "Egyéberánt kicsi propagandistám! Mi lenne ha arról firkantanál egy írkálmányt hogyaszondja... A terror mariska polgári nevén schmidt mária a terror házában meg aztán máshol és még sokan mások a mostani ner cimbik közül nyomják a süketelést miszerint abban az "átkosban a Kádár rendszerben micsoda naaagy terror vót meg hogy csak naaagy komunisták gyerekei mehettek egyetemre, meghogy csak naaagy komunisták lehettek akárkik. ... Na most elébb nézz utána a fidesz-kdnp nevű brancsban hogy hányan végeztek egyetemet, hányak jutottak magas poziciókba a Kádár rendszerben. Na most ugyi a propagandátok szerint akkor ezek mind naaagy kommunisták kölkei voltak, vagy ők maguk voltak a naaagy kommunisták. ...ugyi pl a gazdátok a viktor is akkor tájt végezte az egyetemet a házmester kövér lackó is a tömjén semjén zsolt is, sőt a dajcs tomka is akkortájt kezdte...igaz neki miniszteri szék köllött hogy bé tudja fejezni... Na meg még sokan mások ugyi. Tehát ha erről nyomnál egy pofás kis irkálmányt abba a prosti suttyók nevű izébe. "

Ui. Most olvasom... Ez a prosti suttyó elnézést kér a rokkantaktól a frászbuk oldalán. Én pedig válaszoltam rá neki. -"Figyusszál prosti suttyó! Az nem egy óvatlan fogalmazás volt, hanem egy büdös bunkó suttyó büdös bunkó konkrét megnyilvánulása. Eléggé egyértelműen fogalmaztál suttyó. A melegek pedig NEM a homoszexualitás népszerüsítéséért lobbiznak, hanem az ilyen kretén kirekesztők ellen mint te meg a hótvar gazdáid. Az egyenlő bánásmódért az egyenlő jogokért "lobbiznak"...ha a csökött agyaddal még nem fogtad volna. 
Egyébként tündér prosti suttyó kicsi proposkám! Mi lenne ha a gazdátok gyűlölet plakátjai ellen is így rittyentenél egy firkálmányt?...azok ugyanis ezer számra nyomulnak a képünkbe a MI pénzünkből és ezerszerte veszélyesebbek a TI kölkeitekre is mint bármi meleg plakát. ...ellentétben a meleg plakátok ELFOGADÁS Tolerancia hirdetésével a gazdátok gyűlölet plakátjai a GYŰLÖLETET szítják mint ahogy te meg a suttyó propos társaid is. Tudod... a gyűlölet igencsak visszarúg... Ha még nem fogtad volna a csökött agyaddal...rátok is a gyerekeitekre is. A meleg plakátok nézegetésétől viszont NEM LESZNEK melegek a gyerekeitek, hacsak nincs nekik eleve genetikai hajlandóságuk rá. Na suttyókám! Rágóggyá! "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!