2019/08/06

a másság elfogadásáról és a demokrácia közti összefüggésről kicsit nagyon

"egyszerűen kihagytunk egy fejlődési szakaszt, olyanok vagyunk, mint a felnőtteset játszó gyerekek. Feudális lelkülettel demokráciát játszunk és megsértődünk, ha a világ elhiszi és számon is kéri." ( by Györgyi )

...és miért ezzel kezdtem? a másság elfogadásáról és a demokrácia közti összefüggésről kicsit nagyon....

Ritkán iszom colát és akkor is inkább pepsit. Ettől a reklámtól sem szerettem meg jobban a coca colát, mint ahogy semmiféle reklámtól semmit. Nekem speciel semmi bajom a coca cola reklámjával és simán elmennék mellette minden különös érzelem nélkül. A bajom nekem ezzel az agyatlan intoleráns gyűlölködő hisztériával van, amit ennek a sötét ostoba népnek egy része csinál körülötte. ...és ez verte ki a biztosítékot a másik résznél, nálam is. A gyűlölködés az intolerancia. Tegnap a korengedményesek, aztán a rokkantak aztán sorban kitudja kik, aztán Soros aztán a migránsok, ma a melegek, holnap kitudja kik a nem keresztények a nem jobboldaliak a feketék a barnák a zöldszeműek ......., aztán mindenki bárki aki másképp gondol a világról mint ezek.
Melegnek, leszbikusnak másnak lenni épp úgy nem bűn mint szegénynek lenni barnának szőkének zöldszeműnek másnak. Épp úgy joguk élni létezni SZERETNI mint bárki másnak és SENKINEK NINCS JOGA előírni nekik megtiltani szerethetnek é és azt vállalhatják é. Én is, mások is, gondolom ti is szerettetek és kifejeztétek azt bárhol, csókolóztatok is utcán. ...és akkor? Én ha látnék meleg párt az utcán kézenfogva sétálni vagy csókot váltani, simán elmennék mellettük mindenféle különös érzelem nélkül. Bármit amit nem mások kárára mások kontójára csinál bárki, nem árt vele másoknak, nem akarja rá erőltetni rá kényszeríteni, nem akar egyeduralkodóvá válni.
Szóval nem a reklám, nem a coca cola, nem a rajta szereplő meleg pár , hanem az az ostoba sötét hisztéria zavar engem de az rohadtul és nem a coca cola mellett, hanem az ellen amit kiváltott egyesekből.

Egyik kedves ismerősöm írja egy válaszában, .."....gimiben háromféle tanulókból tevődött össze az osztályunk. Soproniak, bejárók ( ők elenyészően kevesen voltak) és kollégisták. Tök jól megvoltunk egymással. Míg egy napon az ofői óra témájává tette G. Néni, hogy aszongya: Miért van ellentét a soproniak és a kollégisták között? Addig nem volt...Onnantól lett. Így van ezzel is. Amíg nem fújták fel, akár a Pride-dal, akár ezzel a reklámfogással...addig is tudtuk, hogy létezik, de azóta...van mire ráharapni, gumicsontot szopogatni... "

Van ilyen is sajnos. Ez a gyűlöletkeltés egyik módszere és sajnos vannak emberek akik be is dőlnek. Csakhogy!...itt nem erről van szó. Ugye régen bűnként kezelték a melegséget a leszbikusságot, van ahol ma is és büntetés jár érte. Valaha nálunk is bűnként kezelték. A kádár rendszerben nem kezelték bűnként de nem is tolerálták. Jött a naaagy demokrácia és csórókáim azt hitték, ez nekik is demokrácia és sajnos tévedtek. Ez a mi "demokráciánk" csak egyeseknek "demokrácia". A pride pedig a másság elfogadásáról szól. Tény..ebben a formájában én sem értek vele egyet, mert szerintem így többet árt mint használ. Egyébként végettem vonulgathatnak. Inkább ők mint az agyatlan nácik. ...ugyanis ők a melegek nem akarnak senkit kiirtani a nácikkal ellentétben. Ők csak élni szeretnének szabadon boldogan mint bárki más. A melegség nem bűn és nem elhatározás kérdése ( ellentétben a nácisággal a vallással... ) Épp úgy nem bűn mint barnának kékszeműnek magyarnak románnak....születni sem bűn. Egy genetikai kód az okozója ami nem gyógyítható és nem egyéni döntés kérdése, ritkább esetben egy gyerek korban elszenvedett igen erős lelki trauma okozza ( ez már kezelhető ) Egy genetikai vagy leki sérült beteget gyűlölni elutasítani pusztán betegsége okán épp olyan sötét ostobaság, sőt tróger szarháziság mint bármi más betegségben szenvedőt. ...mint a fél karút a féllábút az albínót a némát a siketet..... A keresztény a református a zsidó a hindu a muszlim... a jobboldali a baloldali hőbörög ha őt üldözik kiközösítik, ..pedig ugye ezek neeeem betegségek hanem egyéni döntések kérdései. Akkor!? ...

Írja vaki ...."Az emberek lebecsülik a reklámok hatását :( Ez egy sokmilliárdos (dollárban ) üzlet, ami bevet mindent pszichológia, statisztika stb. Lehet Gipsz Jakabra nincs hatással de a célpont. Minél több vásárló a halmazból. (az összes reklámra igaz)."

Tény. Csakhogy ez itt nálunk már nem a reklámról szól. sajnos itt nálunk egy mocskos nagy bűnről a gyűlölködésről az intoleranciáról szól amit tróger "politikusaink" szítottak és szítanak önző tróger érdekeik miatt. ...és sajnos van rá vevő, van termékeny talaj.
...és ez a legnagyobb baj ebben. A coca cola ezt kitudta használni, rájöttek tán?...erre vevők vagyunk és ugrani fogunk. Sajnos sokkal inkább hatásos mintha egy cuki kis kölök iszogatna colát azon a qrva plakáton. Tehát...a bűnösök mégiscsak mi vagyunk. Ha gyűlölni ha gyűlölködni kell és lehet?...ugrunk mintha az életünk múlna rajta... AZ MÚLIK!....csak nem így nem ezért....
A szeretetre a békességre a toleranciára ...nem vagyunk vevők...még egy qrva kib.aszott cola erejéig sem.

A másság emberi kategória és nem politikai! Az pedig bűn hogy ezt egyes tróger politikusok...nak magukat nevező szarháziak politikai kategóriává süllyesztették.

Egyébként tartom valószínűnek a coca cola tényleg semmi mást nem akart és nem gondolt bele ebbe a reklámjába mint amit ők mondanak róla, azaz "Valóban szeretnénk üzenetet közvetíteni: a hitünket abban, hogy mindenkinek joga van a szeretetre." ...csakhogy csórók a normális világ normális fejével gondolkodtak egy nem normális országban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!