2019/03/21

"európai politikai érték meg kultúra"!

Nekem többé senki ne jöjjön itt az "európai politikai értékek" meg hasonló faszkodásokkal. Az naaagy "európai politikai értékek" bizbasz alig különb a magyartól. ...legfeljebb nem ilyen ócska trógerek korruptak semmit érők mint a magyar politikusok, de sokban nem különböznek. Amiben különböznek, azt is legfeljebb azért mert tudják jól, náluk felaggattnák őket menten de minima elkergetnék őket halálnak nemi szervére ha ilyeneket csinálnának mint mieink.
Kizárás?...teszetoszáskodás, gittegylet mentalitás. ... mentegetés bocsánat kérére felszólítás esély adás saját maga kérheti... Mi lufasz ez? Ha ez az naagy "európai politikai érték" olyan hűde naaagy valódi érték vóna, orbánt fideszestül tompikástul mindenestül úgy baszták volna ki nem csak a nép pártból, hanem az egész európai parlamentből mint macskuszt eü sétára vagy leginkább mint orosz a taknyot aszfaltra. Ennyi mocsok trógerság után még esélyt adnak neki?...pátyolgatják? ...hát meg a rádiházi tenyész mén naaagy pipilőjét nektek naaagy "európai politikai érték meg kultúra"!



A hír! orbán viktor magyarország mini szterelnöke 190 igen szavazattal három ellenében felfüggesztette az európai néppárt fidesz tagságát. Mint orbán viktor tudósítónknak elmondta, sokat vívódott önmagával, nyomjon e legalább 3 nemet. Végül úgy döntött az illiberalizmus megkívánja hogy néha ellenkezzen önmagával, ha már mások úgysem mernek ....aaaaz alattvalói közül. Így hosszas vívódás után jelentősen többségben önmagában döntött a 190 igen és 3 nem mellett. Ha az európai néppárt bocsánatot kér a magyar néptől...mámint tőle orbán viktortól, hajlandó vissza vonni a néppárt fideszből való felfüggesztését...tette hozzá orbán viktor a magyar nép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!