2019/03/04

elbaszott ócska silány csekmet rothadt piaci felhozatal.

 Tele az összes izékém a politikával a politikus ...nak nevezett izékkel pedig főleg.
Az EU egy lomha bürokratikus gitt egylet. Rágják a gittet évekig és kiköpni képtelenek. Évek óta tolják az euró milliárdokat és semmi hatékony ellenőrzés hogy ez a maffia orbán banda hová lopja el. Évek óta tűrik az EU meg Soros ellenes gyűlölködés kampányt, de semmi reakció. Most egyik EU-s néppárti balfaszt célozták meg és még mindig semmi értelmes hatékony reakció. Egy silány gitt egylet az egész.
A magyar politikai "elit"? ...hááát.... Mint egy elbaszott ócska silány csekmet rothadt piaci felhozatal. Ez van...ebből főzhetünk...hát wazze!...ebből csak silány árú lesz.
Értelmes tartalmas valódi alternatíva? Ezek nem arról rendeznek először vitát hogy mit hogyan miként, értelmes valódi programokról, hogyan miként legyen utána, mit tesznek hogy többé soha ne fordulhasson elő ilyen mocsok, hogy többé senkinek eszébe sem jusson lopni csalni hazudni korruptnak lenni, hogy a népnek miként legyen jobb, mit óhajt a nép, hanem arról, kinek hány milyen hely jusson, aztán jönnek a semmit mondó tudományoskodó "programjaikkal". ...hogy a választók mit akarnak?...kit érdekel?
Ez az agyilag amortizált orbán maffia fidesz-kdnp banda? ...Milliárdokat lopnak csalnak hazudnak el, stadionokra kisvasútra családtagjaik talpnyalóik hűbéreseik külhoni talpnyalóik gazdagodására költenek, neked balfasz birka nép pedig ott a gyűlölködés... ti csak gyűlölködjetek tovább szorgalmasan, kaptok hozzá a TI pénzeteken gyűlölet propagandát plakátokat milliárdokért, aztán csak szorgalmasan gyűlölködjetek, addig mi lopunk csalunk hazudunk gazdagszunk.
Ezek némelyike ...többségük...évtizedek óta ott ül polgármesteri önkormányzati meg országgyűlési képviselői székekben, de úgy hogy má a valaguk belegyógyult.
A fiaink lányaink onokáink külföldön ....
Mi meg? hűde okos irkálmányok osztogatásával néha kicsit tüntizgetéssel beérjük és roppant büszkék vagyunk magunkra......az helyett hogy csak egyszer állnánk föl végre, indulnánk meg, terelnénk ezeket mind bele a Dunába Marosba Drávába Rábába Körösbe Tiszába de minden talpnyalójukkal együtt.... hát birka egy nép vagyunk de rendesen....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!