2018/09/16

Nincs pénz megmenteni anyádat apádat....

"Rengeteg szakember bevonásával, statisztikai számítások alapos elemzése után, úgy kalkuláltuk, hogy jelenleg nem áll rendelkezésükre elegendő forrás, az állampolgárok által befizetett TB-ből, hogy mindenki életét megmentsék, ezért valahol meg kellett húzni a határt, ezért döntöttünk a 75 év mellett. Felelős kormányként, határozott, és megalapozott döntést kellett hoznunk. Többek között erre is felhatalmaztak minket újra, mikor 2018 áprilisában ismételten 2/3-dal nyertük meg a választásokat. Hosszútávon ez a magyar emberek javát szolgálja majd." - nyilatkozta a megosztó sorokat Dr. Nagy Anikó.
Böfögte ki az etetőjén az orbán "kormány" egészségügyért felelős államtitkára.
Érted é te agymosott ostoba fideszes!?...te sötét ostoba aki ezeket támogatod élteted segíted!? Nincs forrás hogy anyádat apádat a nagyszülédet...vagy épp téged megmentsenek...Érted é te ostoba!?...aki 5 Kg krumpliért 10 ezer.-os bösi utálványért eladtad a hazádat ennek a tróger orbán maffiának!? Érted é te aki a piac bejáratánál ezeknek kampányoltál!?
Szóljatok a gazdátoknak!...a kongó üres stadionokra költött milliárdokból a saját családja rokonsága haverjai tróger hűbéresei zsebibe tolt lopott száz milliárdokból az ország gázszerelőjénél letétbe helyezett 200 milliárdos lopott vagyonból a külföldi talpnyalói zsebibe tolt milliárdokból tegyen bele pár milliárdot az egészségügybe és izibe lesz pénz megmenteni anyádat apádat a nagyidat...vagy épp téged...te sötét ostoba migránsoktól hűde rettegő barom!

....aztán majd következnek a rokkantak...merthogy ők má úgyis csak teher, aztán a vakok aztán a közmunkások, aztán a létminimumon élők, aztán a ....mind sorra kerülünk ugyi.....

orbán fattyak! hogy anyátok apátok inkább kecskét tenyésztettek vóna helyettetek, annak több haszna vóna...sőt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!