2018/09/13

Ki is a hazaáruló!?

https://444.hu/2018/09/12/szili-katalin-a-magyar-baloldal-ismet-elarulta-az-orszagot-mert-a-bevandorlaspartiakat-tamogatta-a-haza-helyett

...és "hazaárulózik" az a szili katalin aki elárulta saját pártját a volt párttársait a baloldaliságot. "Hazaárulózik" az a gerinctelen elvtelen szili kati aki elárulta volt támogatóját Toller Lászlót és mindent amit ő képviselt valaha. "Hazaárulózik" az elvtelen gerinctelen sötét ostoba szili, aki az agybeteg hatalom mániás tolvaj orbánnak tövig nyalt és támogatja orbán rabló hordáját a hatalomban tartja, eladta a hazánkat orbánnak és rabló hordájának. Ki is itt a hazaáruló!? ...te senkiházi elvtelen gerinctelen némber!
"Hazaárulóznak" azok az ostoba sötét agyatlanok akik éltetnek, támogatnak, hatalomban tartanak egy ilyen moslék tróger maffia hordát mint az elmeroggyant orbán viktoré. Azok "hazaárulóznak" akik eladták a tisztességet a becsületet a mi hazánkat a mi jelenünket a gyerekeink jövőjét ennek a tróger orbánista rabló hordának.

szili katalin a mintapéldánya az elvtelenségnek a gerinctelenségnek a becstelenségnek a címért rangért zsíros funkcióért bármit bárkinek tövig nyalunk mocskos példánya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!