2018/07/10

Itt NEM EZEK AZ ÁLDOZATOK!

Csak úgy mondom!
Üdvözlöm orbán banda összes volt és jelenlegi talpnyalóját, propagandistáját, hűbéresét. 
Nem fogok könnyet ejteni simicskáért, sem a hír tv-ért, sem csintalanért. ...eltűnnek?...na és?! .... csak a férgek falják föl egymást. simicska?... orbán naaagy barátja, támogatója volt és az haszonélvezője orbán hatalmának. ..épp olyan tolvaj mint a haverja. ...hogyan is szerezte a vagyonát?...Jaaa hogy.... és ettől vártátok az "atombombát"?.... Normáááális!? hír tv?...simicska alapította orbán propaganda tv-je. ...túl sok éven át nyomták a hazug orbán propagandát. ...ELLENÜÜÜÜÜÜNK!...Ellenetek is akik most siratnátok, sajnálkoztok értük.
csintalan?... volt az má minden csak ...hosszúúú....az első orbán kormány óta tolta simicska hír tv-jéből a képünkbe az orbán propagandát vállvetve naaagy haverságban a birkamenetelős bandával bayer zsoltival és társaival... semmivel nem különb náluk. ...és most döbbent rá hogy orbán és a fidesz politikája a korrupció?... Ne máááá! mikor a gazdája kiesett a pixisből?...eddig nem tudta?... Ha a gazdája még a pixisben lenne?...ugyanúgy nyomná az orbán propagandát bayer haverjával a többiekkel vállvetve mint eddig.
...orbán hatalmának megágyazói, hű propagandistái túl sok éven át. ...és most sirassam őket?...sajnálkozzak értük?.... Na neeeee! .... Itt NEM EZEK AZ ÁLDOZATOK! Az áldozatok MI vagyonk...ezeké is......ezek CSAK a bandaháború vesztesei... vesszenek! ...Mind! ...a gazdáikkal együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!