2018/05/14

Simicska "atombombája"?....

 De most télleg!....van olyan ember aki ettől a Simicskától várta hogy tönkreteszi a volt bűntársát? ...és ebben hitt?...ezt elhitte? Van olyan ember? Csak egy kérdést kellett volna feltennie magában azoknak akik ebben hittek aztán hertelen "haver" lett a simicska meg a hírtévéje...a kérdés pedig..."hogyan gazdagodott simicska?"...Naaa!? ...és ott lett volna a válasz... Ha simicska tönkreteszi a bűntársát ha "atomot" dobál, ő is bukik.
Na akkor most... mire is hertelen ez a naaagy simicskára haraguvós má nem is haver mert hogy milliárdos bizniszt kapott?....
Na ilyen lészen ez a Márki - Zay féle megváltóvá csodatévővé kikiáltás is. "csak" egy ember aki ott akkor megelégelte...váltott és sikerült neki, de attól még nem lett megváltó, sem csodatévő.
Hány de hány embertől vártátok már ezt a "megváltást csodatevést", aztán mert nem ők voltak azok mégsem...hertelen lett haraguvás süllesztőbe hajítás.
Na akkor elárulom...Ahhoz hogy legyen egy valódi "csodatévő megváltó", ahhoz elébb nekünk, nektek csodatévő megváltó váróknak, valakiket annak kikiáltóknak köllene "megváltóvá csodatévővé" vál-nunk...notok. Megváltásra csodatevésre alkalmassá válni.
Jézus sem tudta megváltani a világot az emberiséget! ....mert a világ az emberiség alkalmatlan volt rá. ................
Egyeseket felemelnek egekbe mert azt hiszik hogy...pedig dehogy. Másokat sárba döngölnek mert...pedig lehet hogy ő lenne az. Sokszor mellé állnak kikiáltják megváltónak vezérnek mert qrva hangos qrvára nyomul, aztán addig tart a hang a nyomulás is ....aztán lehet épp a csöndesebb lenne az... Érdekes egy szerkezet a nép lélek.
Így is valahogy. Túl sokan megvezették már e népet a nép pedig mindig hitt. Túl sok volt a "messiás"....a nép emelte őket azzá mert azt hitte hogy, mert hinni akart..... Így hiába jön majd az igazi, úgy jár mint Jézus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!