2017/03/08

Momentum és az ő jelenjövőképük ...orbán mint példakép.


Idézet az interjúból:

Fekete-Győr András - Momentum:
" ... Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből...
Szanyi Tibor pedig fideszes propagandalapoknak ad sértett interjúkat, ezzel magát minősíti.
Szerintem ezekkel az emberekkel szemben igenis keményen kell fellépni, fel kell hívni az emberek figyelmét, hogy ők valamit nagyon elcsesztek.
Orbán pedig egy baromi tehetséges politikus, aki az emberek nyelvén tud koherens világmagyarázattal szolgálni.
Nekem 2010-ben azért volt szimpatikus a Fidesz, mert különböző, szakmailag meggyőző karaktereket állított ki Orbán Viktortól Navracsics Tiboron és Lázár Jánoson át Áder Jánosig."


Nem mondom... "szép" példaképei vannak a suttyónak. Mint szakmai etalon a pofátlanul arrogáns lázár? ...a orbán golyóstoll áder?....a jellemtelen elvtelen navracsicska? Vezetésével jó úton halad a momentum a fideszkdnp-sedés felé.

"Nekem 2010-ben azért volt szimpatikus a Fidesz, mert különböző, szakmailag meggyőző karaktereket állított ki Orbán Viktortól Navracsics Tiboron és Lázár Jánoson át Áder Jánosig."

Neki ezek a "szakmailag meggyőző karakterek" azaz ő ilyen embereket képzel el mint etalonok. Ahhaaa! Ezekről fog példát venni? Nem fog. Már vett. Gondolom ezen elvei alapján kb. hasonló "szakmailag meggyőző karaktereket" állítanak majd ők is. Szép jövő elé nézünk.

Ifjúság! Jó lenne visszavenni abból a nagy orcából! Az aláírási kampány népszerűség mulandó ám.

Ja hogy az is megtévesztő volt? ... Azaz NEM OLIMPIA ELLENZÉSRŐL hanem OLIMPIA RENDEZÉSRŐL TARTANDÓ NÉPSZAVAZÁSRÓL szólt. Azaz adtak egy kártyát orbán kezébe hogy győztesen tudjon kihátrálni az olimpiából.

Aztán jó lenne kicsit tanulni még a múltról, vissza sétálni csak a rendszerváltásig, aztán értékelni a tetteket a szavakat a ki mit miért hogyan milyen körülmények közt - öket. Ha mindezt megtettétek és kellően reálisan értékeltétek, na akkor esetleg lehet nagy az az orca. ...de akkor sem illő annak aki e nép vezetésére pályázik. Szóval... SZERÉNYÍTSÉL!




"Orbán pedig egy baromi tehetséges politikus, aki az emberek nyelvén tud koherens világmagyarázattal szolgálni." (Fekete-Győr András a Momentum elnöke)

Ez a suttyó azt elfeledte hozzátenni hogy a melyik és milyen emberekén. Egyébként nem orbán a tehetséges, hanem a féreg tanácsadói. orbán csak egy akarnok diktátor aki belegajdult a hatalomba. A tanácsadói pedig ehhez szolgáltatnak tanácsokat, merthogy így ők -is- gazdagodnak, lophatnak csalhatnak. Jó lenne ha ez a momentumos suttyó ezt megjegyezné. Vagy tán orbán babérjaira pályázik? Szép egy példaképe van. ...és ezeket éltetik most sokan?...Ajjajj!

Ez az ifjú titán egy volt orbán rajongó család sarja. Ha minden igaz, akkor 28 éves ami ugye azt jelenti, rendszerváltás környékén született. A t szüléi így szocializálták a csemetét ebbe az orbán fan rendszerváltó mizériába. Ez az ifjú titán hallomásból a szüléi és gondolom a szüléi baráti körétől hallottak alapján értékeli ezt az egész 27 évet. Képtelen elszakadni a gyökerektől. Talán a szüléi nem kaptak trafikot?...földet?...ezért jól besértődtek orbánra? Ám legyek jobb indulatú?...talán kicsit belátták hogy valami nem stimmel orbán körül? Az ifjú titán pedig mint példaképre tekint még mindig orbánra. Esetleg szüléi ráhatásra, vagy tán önmagától orbán babérjaira tör. Lehet mégis igazak lehetnek a mendemondák és valahol orbán tanácsadói mozgatják? Az biztos...Ez az ifjú titán nem az akinek sajnos sokan hiszik. Nem az ifjú megváltó. Sokkal inkább az ifjú orbán reinkarnációja kissé szelídített formában, talán orbán örökségének tovább vivője. Hogy Gyurcsány miért nem kell nekik? ...hát épp mint amiért orbánnak sem az egész magát ellenzéknek nevező kuplerájnak sem. Ez a titán valódi átgondolt választ tudna adni miért is gondolkodik így Gyurcsányról? ...Kétlem. Ha hajlandó lenne leülni valakivel őszintén megfontoltan átbeszélni az egész Gyurcsány jelenséget, ez akkor is ugyanezt a dalt fújná, mint ahogy túl sokan. Bevették az agyukba s jól be is égett amit beléjük programozott az orbán kommunikáció karöltve az mszp haveri körös klikkes kuplerájjal. Ezeknek Gyurcsány a közellenség és ettől képtelenek szabadulni. Ha ezeknek az agyilag mosottaknak elmagyarázod mire kikre hogyan értette Gyurcsány azt a "hazudtunk" kijelentést, azt felfogják és egyet is értenek vele, DE!...menten satuféket nyomnak és máris fújják..."de Gyurcsány hazudott".... Ennyi ragadt meg a progijukban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!