2017/02/22

27 év és az ellopott józan ész.



Csalódtunk 27 év alatt annyit, estünk pofára, vertek át bennünket, ígértek hazug álmokat, használtak ki bennünket aztán szartak ránk, majd újra jöttek mert pár napig kellettünk...Mi mindig csak mögéjük állhattunk de sosem melléjük....Ők mindig csak elénk álltak, de sosem mellénk vagy mögénk, sosem ki értünk. Mindannyian másképp viseljük. Csalódtunk épp eleget. Nem csak téged, engem őt őket is megviselt, vagyunk még páran, csak egyikünket így, másikunkat úgy. Itt mszp tag meg szimpatizáns a dk tagnak szimpatizánsnak, mindkettő a pm-esnek a pm-es a dk-snak ...egyik a másiknak másik az egyiknek ketten a harmadiknak ugrik és fordítva. 👈👉Alig alig pár ember aki még nem szenved amnéziában és a 27 év dolgai alapján józanul átgondolva, mérlegelve igyekszik értékelni és ítélni. Olyanok akarnak ócska arroganciával "meggyőzni" érvek helyett akik közelébe sem voltak olyan dolgoknak mint pl. én. Itt 95%-ban nem józanul átgondoló, mérlegelő gondolkodó emberek vannak, hanem fanatikus hívők...minden oldalon. Győzködhetem én a pokol mélységéig csalódottat vagy az agyatlan fanatikust 27 évnyi tényekkel érvekkel... Írhatok mondhatok sorolhatok érveket tényeket....Hiába minden. Hiába írom mondom hogy mikre figyeljenek, miket tegyenek mérlegre...ááá..minek. Az érzelmek vezetnek itt má majd mindenkit...Sajnos még általam valaha értelmesnek tartottakat is.


Fanatikusok vannak, érzelmi alapon ítélő ítélkező valaki vagy valami mögé beállók vannak. A józan ész az érvek itt mit sem érnek. Amnézia, szelektív emlékezet, fanatizmus...érzelmek.

Olyan hogy elvszerűség?...józan elkötelezettség elvek mellett? ...aaaz má rég nincs, talán nem is volt, csak nagyon kevesünknél.

Persze!... Én mint baloldali demokrata sosem leszek sem jobboldali konzervatív, sem liberális, sem más.. Így szocializálódtam. Ezen elvek értékrendek alapján ítélek meg dolgokat. DE! .... sosem nyers érzelmek és főleg nem fanatikus rajongással valaki..k iránt.

Az ilyeneknek írhatom lágyan szép irodalmi stílusban, de írhatom kőkeményen nyersen durván csiszolatlanul is.

EMBEREK! ...Nem veszitek észre? ...A TI kedvenceitek akik mögött ti fanatikusan kiálltok, vették el a józan eszeteket is!? Ők elvették, Ti hagytátok. Ezek a "kedvencek" pedig ezt kihasználva néha kicsit cirkuszolva egész jól elvannak. Hogy az országot közben újra széjjel lopják rabolják? .... míg ti egymást tépve marva fanatikusan rajongtok érdemtelenekért. Nektek nem VEZETŐK kellenek, hanem vezérek és a rajongásotoknak tárgy. Nem lesz ez így jó! ☝.....

Nekem Elég volt belőlük!✋...Ha kell és okát látom...Ütöm vágom őket mint a répát. Ha kell mert okát látom, védem őket...már amelyiket érdemesnek tartom rá... érvelek mellettük.

S közben keresem az érdemeseket akik MELLÉ állhatok akik mellénk állnak és nem csak elénk, akik kiállnak értünk és érdemes kiállni értük.


🔄
**********************************

Idézet önmagamtól! "Örülök ha vannak mérvadó véleményű értelmiségeink, de sokkal jobban lelkesítene, ha végre a népnek lenne mérvadó véleménye és nem állandóan arra várna a nép, hogy valaki, esetleg valakik megmondják miről kiről mi legyen a véleménye."

Nekem van saját mérvadó véleményem...Önmagamé!...ami saját sok éves tapasztalataimon, figyeléseken, át meg el rágódásaimon alapszanak. Persze attul még meghallgatom mások épkézláb véleményét is és elgondolkodom rajta. Ha úgy ítélem meg érdemes, akkor esetleg alakítom, esetleg átalakítom a sajátomat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!