2017/02/19

Kitiltottak - Botka / MSZP

Ezt is megértem! Letiltott az mszp a facebook oldaláról a hozzászólásaimat pedig törölték. Ennyit az mszp kritika tűréséről és ennyit az állítólagos demokrataságukról. Ezek után még szavazzak rájuk? Fáj az igazság nekik? Megértem.
Az egyik Botkát reklámozó bejegyzésükhöz szóltam hozzá valami olyasmit hogy, -"Győztes csapat? Ha így folytatják, nem olyan biztos az. Kendtek újra eljátsszák a 2013-14-es "nagy a mellényünk melldöngetős mi vagyunk a legnagyobbak" játékot. Talán ha szerényítenének cseppet!...Talán ha megtalálnák az utat a választókhoz elvekben és a naaagy valóságban is. ...Tudják mit jelent ez?...nem?...Megmutatom ha kérik. "
Nos kb. ezt és ennyit írtam nekik. Az mszp-nél a jogos kritika = kitiltás törlés.
Akkor most már folytatom... Botka pofátlan arrogáns és hazug beszólásával Botka és az mszp ma veszített el pár 100 ezer szavazót. Botka László nem hogy nem méltó a miniszterelnöki pozícióra, de egy pofátlanul arrogáns öntelt hólyag, semmiképp nem profi politikus. Ezek után ne csodálkozzon ha még mi legelkötelezettebb baloldaliak is némi mutyizást kezdünk gyanítani Botka és orbán szegedi találkozója mögött.
Felhívnááám Botka és az mszp figyelmét hogy nem mindenkinek szelektív az emlékezete. Az első orbán kormány idején az mszp folyamatosan nyomta a "üres a kassza mert a fideszes fijjuk mindent elloptak" szöveget, aztán ígértek kivizsgálást ha ők kerülnek kormányra. 2002-ben az mszp ígért fűt fát kóbászból kerítést 100 lépés programot. Annó Kaposváron Lampert Mónikától rákérdeztem az ellentmondásra "üres ellopott kassza és ennyi ígéret? ...Mónika csak azt hajtogatta..."megoldjuk, tudjuk, megcsináljuk..." A fidesszel versenyt ígérgettek.... Nyertek. El is kezdték teljesíteni az ígéreteiket.... Kár volt...kiderült hogy a fideszes fijjuk télleg ellopták a kasszát mindenestül. Belebukott Medgyessy... Jött Gyurcsány. Gyurcsány kiállt és az mszp szemébe mondta hogy "Hazudtunk...." IGEN! Érti é Botka úr? így többes számban mondta..."HAZUDTUNK"...Önök hazudoztak versenyt a fidesszel együtt. Ugye akkor ön bőven benne volt ebben a hazudozásban mint az akkori mszp prominense a haveri körös klikkes érdekkörös mszp-ben. Nem Gyurcsány hazudott, hanem ÖNÖK! ...csakhogy ezt Gyurcsány nem vállalta, mármint a hazudozást még az önök kedviért sem. Önök hazudozni akartak és azt is tették... Ja hogy az a "fidesz bűnöket, ezüst hajó, kaja ibrahim...stb...kivizsgáló bizottság" amit kendtek ígértek hová lett? ..Eltűnt mindenestül. Említek még valamit... Olaj ügyek... Ígérték azt is...Hová lett?...vajh miért? III/III-as akták?... Minő érdekes...valahogy azóta sem emlegetik egyik oldalról sem...vajh miért?
Önök 2014-ben már eljátszották nekünk ezt az összefogósdi hazug cirkuszt. Akkor egy alkalmatlan tehetségtelen suttyót nyomtak a Mesterházyt.... Ja és akkor is mell döngetve hirdették kendtek öntelten pofátlanul arrogánsan a saját nagyságukat.
2013 novemberében egy a Harangozó testvérek által tartott Kaposvári fórumon megkérdeztem a Harangozó tesókat..." Ha már így hirdeti az mszp a saját nagyságát, me lenne ha az mszp mint a legnagyobb ellenzéki párt összehívná a kisebbeket, akár a civil szerveződéseket, mozgalmakat is és összefogná őket?"..Mi volt Harangozóék válasza?.... felháborodott orcával azt válaszolta Harangozó Gábor hogy "Nem gondolja komolyan bárki is hogy az mszp a legnagyobb ellenzéki párt majd leül tárgyalgatni holmi kis 100 fős csoportocskákkal!?"... Aztán lépett volna tovább...Akkor csak ennyit válaszoltam nekik..." Azok a kis 100 fős csoportocskák alkalom adtán több ezer szavazót jelentenének"... Lefagyott az öntelt vigyor a képükről... Nálam ez itt be is tette az mszp felé a kaput. ...azóta zárva! ..és most Botka e megnyilatkozása után már hét lakattal...és még sok ezrünknél.
Ismét írom... Botka "úr"! Ön nem profi politikus, ön egy öntelt nagyarcú hólyag. Talán jó Szegednek polgármesterként, de nem a végletekig megosztott széjjel rabolt tönkretett morális válságban lévő Magyarország miniszterelnökének. Önök adtak újabb négy évet orbánnak és maffiájának. Ne próbálják másra kenni!...Ez kőkeményen az önök bűne!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!