2014/07/26

Erről a lopva befejezett soha fel nem avatott megszállási izéről...

Hogy ez a szobor izé esztétikailag milyen az teljesen relatív. Kinek kinek ízlése szerint lehet szép avagy csúf vagy bármi a kettő közt. Így vagy úgy, de művészetnek nevezik. Akár szép is lehetne. Külön külön elemenként. Pl. az oszlop sor minden más sallang nélkül. Vagy a sas minden más nélkül. Vagy az angyal minden más nélkül. Így együtt ( csak ) HAZUG! ...és ez a fő baj vele. Azt hazudja hogy sok százezer Magyar honfitársunk legyilkolásához a fasiszta horthy rezsimnek semmi köze, hogy nem vett benne rész egyetlen magyar ( kis m szándékos ) sem, hogy nem bűnös egyetlen magyar ( kis m szándékos ) sem. Sőt... a II-ik világháborúban nem is vettünk részt, legalábbis nem önként, hanem kényszerített a hitleri birodalom. Ugye ez a magát történésznek nevezni merészelő senkiházi szakály sándor történész, a Veritas Intézet igazgatója ezt nyilatkozta:

„Hazánk német megszállása előtt szerintem a magyarországi zsidóság élet- és vagyonbiztonsága, függetlenül a diszkriminatív törvényektől, alapvetően biztosított volt.” Január környékén pedig ugyan ez a senkiházi azt merészelte mondani az újvidéki Zsidók Magyar ..MONDOM! -Magyar! csendőrök általi elhurcolásáról hogy "Csupán idegen rendészeti eljárás volt..." ...és SZÉGYENEMRE ( Csak az Én szégyenem??? ... ) ezt a "történész " senkit Kaposvár város díszpolgára címmel tüntették ki idén. Indoklás... Itt járt gimnáziumban és sok előadást tart a városban... Vajh milyeneket? Eltudom képzelni ezek után. Na és ez ugye szita károly polgármester szerint érdem. ... .... Akkor mit is várunk a horthy kort restaurálni kívánó orbán rezsimtől? ...hááát... ilyen hazug "emlékműveket" lehet csak várni. Mint ahogy az egész orbáni hűbéres rendszerű fidesznyik kormányzás egy naaagy hazugságra épül. Az egész ideológiájuk hazugság. Az is hazugság hogy van...lenne ideológiájuk. Ha van? ...Akkor az csupán A! Hatalom a mindent lenyúlás ideológiája. A hűbéres rendszer kiépítésének ideológiája........


 Csak úgy mellékesen megkérdezem! - Azok a kaposvári MSZP-s önkormányzati képviselők akik ennek a szakálynak a díszpolgári címet megszavazták..., esetleg nem gondolják úgy hogy épp itt az ideje visszavonatni tőle???... Legalábbis kezdeményezni de roppant hatásosan és erélyesen ? ? ?

 Ha azok az MSZP-s képviselők komolyan veszik hogy ők Baloldaliak, Demokraták és ez ELV náluk, akkor akárhányan is vannak Ellene szavaznak ELVBŐL. Ha pedig annak idején megszavazták is mert nem tudták milyen ember ez a senkiházi, akkor most ELVI kérdésként kéne kezelniük és kezdeményezni a visszavonást. Attól tartok fogalmuk nincs milyen ember is ez a székely. Talán azóta nem is hallottak róla ( jobb esetben ). Sőt...,méginkább tartok tőle hogy semmi baloldali demokrata ELV nincs a dologban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!