2013/03/20

Apák után a Fiuk is....

Nyílt levél Kövér László Úrnak, az Országgyűlés Elnökének
Tisztelt Házelnök Úr, Kedves László!
Igen megtisztelő, hogy tegnap a Lényeg című műsorban általam elmondottakra reagált. Kifejtettem, hogy Ön is volt valamikor demokrata és fiatal, csak már elfáradt, és elfelejtette, honnan jött. De az már kevésbé megtisztelő, hogy a mostani ellenzéki fiatalok szüleit mocskolja.Megértem, ha édesapámmal nem ápolt jó viszonyt, ő ugyanis nem volt rendszeres vendége az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetnek. Munkahelyi nézeteltérésük sem lehetett, ugyanis Édesapám világ életében tisztességes melós ember volt.
Érdekesnek tartom Orbán Viktor és a Házelnök Úr barátságát. Én a rendszerváltás környékén születtem, és csak elképzelni tudom, hogy az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet felé haladva, délelőtt a Miniszterelnök Úr édesapja ellen „harcolt”, délután meg Orbán Viktorral itta meg kedvenc 2 forintos fröccsét. Ezt majd Önök egymás közt elrendezik. Mindenesetre madarat tolláról, Orbánt barátjáról.
Büszke baloldali fiatalként, hozzászoktam, hogy az Önök táborából neveztek már rohadt kommunistának, hazaárulónak és még sok másnak, amiket egyébnek nem írnék most le szívesen, bár tudom, hogy a polgári oldalnak erre szép hagyománya van.
Emberek millióinak nem tetszik a „kormányzásuk” de bármennyire is fáj Önnek, nem fogjuk magunkat felkötni. Bár tudom, hogy talán titkon örülnének neki, mert így megoldódna a felsőoktatási férőhelyek száma, a közmunkások helyzete, a rokkantsági nyugdíj, amit felére vettek vissza, és azokkal a fránya tűzoltókkal, rendőrökkel és egyéb rendvédelmi „bohóc forradalmárokkal” sem kéne törődni.
Van egy rossz hírünk, nem kötjük fel magunkat, nem megyünk el, itt fogunk maradni és olyan országot teremtünk, ahol a szegénynek nem kell választania, hogy egyen vagy fűtsön, ahol a gazdagok nem ugyanannyit fognak adózni, mint a szegények, olyan országot, ahol mindenki a nemzet része lesz. Jól hallja Kövér Úr még maga is, akinek a pártja rendszeresen relativizálja származási, vallási, ideológiai alapon, hogy ki lehet a nemzet része és ki nem.
Ui.: A nézeteltérések tisztázása végett, Édesapám várja Önt sok szeretettel egy igazi nemzeti, szittya halászlé fogyasztására.
Bihal Dávid Budapest, 2013. 03. 18."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!